Bilete de avion KLM

klm
Afla mai multe despre compania aeriana KLM si rutele pe care opereaza.
 • Anul infiintarii
  1919
 • Sediu central
  Amsterdam
 • Cod ICAO/IATA
  KLM / KL
 • Flota
  Airbus A330-200, Boeing 737-300, Boeing 737-400, Boeing 737-700, Boeing 737-800, Boeing 737-900, Boeing 747-400, Boeing 747-400M, Boeing 777-200ER, Boeing 777-300ER, McDonnell Douglas MD-11
 • Conexiuni
  135 destinatii in intreaga lume
 • Zboruri din Romania
  Bucuresti
 • Site oficial

KLM Airlines este una dintre companiile mai putin populare in Romania, avand un istoric in piata locala cu mai putin impact social in comparatie cu alte companii aeriene. KLM Royal Dutch Airlines, caci aceasta este denumirea completa a transportatorului aerian, a fost linia nationala aeriana a Olandei inainte de fuziunea companiei cu Air France.

KLM Royal Dutch Airlines a fost fondata in 1919 si in momentul de fata are peste 32000 de angajati in intreaga lume. Este unul dintre jucatorii importanti din industrie, iar din 2004 spre istoria mai recenta a promovat ceva mai agresiv misiunea si viziunea companiei in mai multe locatii, atat in Europa de est, cat si pe plan international.

Prin intermediul parteneriatelor dezvoltate de catre KLM Airlines, transportatorul aerian te poate duce in orice punct de pe glob, avand o retea internationala foarte bine pusa la punct, retea a carei dimensiune s-a marit considerabil odata cu fuziunea cu Air France.

Avand nodul principal de lucru la Aeroportul Amsterdam Schiphol, KLM introduce constant noi rute de zbor, dezvoltand trasee regulate catre aeroporturi importante mai ales din Europa.

KLM se promoveaza ca fiind una dintre cele mai performante companii aeriene din punct de vedere al eficientei consumului de combustibil. Compania se bucura de statutul de transportator aerian cu o flota moderna, fiind si membru al aliantei SkyTeam. Printre subsidiarele KLM Airlines se numara: Kenya Airways, KLM Asia, Martinair, transavia.com, Cygnific sau EPCOR.

“Journeys of Inspiration” este sloganul tot mai prezent in social media pe platformele populare precum Twitter, Facebook, Instagram, LinkedIn sau Google+, KLM devenind o companie tot mai activa in mediul online, echipa din spatele departamentului de marketing avand grija ca blogul companiei sa fie constant actualizat.

Cu ajutorul site-ului nostru puteti achizitiona bilete de avion KLM ieftine. Doar introduceti destinatia si data la care doriti sa ajungeti si noi va vom cauta cele mai bune zboruri catre locatia dorita.

Oferte bilete de avion catre

Top companii aeriene