Bilete avion spre Manila

de la619
Zbor cu KLM via Amsterdam, dus-intors. Toate taxele incluse.
Valabilitate: pentru plecari dupa 15 noiembrie 2017.
Cu o populatie de aproximativ 40 de locuitori/km2, Manila, orasul aflat pe tarmul estic al regiunii Manila Bay se poate lauda cu cea mai mare densitate de locuitori din lume.

Manila, capitala statului Filipine este unul dintre cele 16 orase care fac parte din regiunea Metro Manila (centru politic, cultural, educational, economic si social din Filipine).
Clima. Datorita pozitionarii geografice apropiate de ecuator, in Manila clima este intre tropical musonica si tropical tip savana. Foarte rar temperaturile scad sub 20 de grade, iar caldura este o constanta aici, mai ales cand umezeala este prezenta in atmosfera.
Informatii aeroport
Manila Ninoy Aquino International Airport (MNL), este poarta principala de acces la zona Metro Manila si spre toate insulele din Filipine. Localizat la 7 km sud de oras, aeroportul care deserveste Manila are patru terminale. Primele trei sunt folosite pentru zborurile internationale, iar cel de-al patrulea asigura transportul intern.
Din aeroportul Manila, Filipine, ai parte de bilete de avion ieftine, operate de 6 companii aeriene low cost care strabat cerul spre 89 de orase din 12 tari.
Aeroportul International Manila Ninoz Aquino a fost o punte de trecere pentru 27 de milioane de pasageri în 2010, moment in care a intrat in Topul celor 50 de aeroporturi aglomerate din lume. Deservit de 29 de companii aeriene, aeroportul este un hub important de zbor pentru calatorii din Asia. Langa aeroport, exista un serviciu de taxi care preia turistii spre oras. Traseul este o plimbare de 2 km cu taxi intre linia de tranzit feroviar si oras.

Facilitati aeroport: restaurante, cafenele, magazine, servicii bancare, loc de joaca pentru copii.
Parcare: exista parcare pe termen scurt in terminalele 1 si 2, precum si o parcare pe termen lung in fata terminalului de zboruri domestice.
Aeroportul nu ofera acces gratuit la Internet, loc pentru bagaje de mana si casete pentru bagaj.
Cazare aeroport: Hotelul Manila Airport se afla pe puntea de langă Terminalul 1.
Alte hoteluri din incinta aeroportului sau din vecinatate: Traders Hotel Manila, The Heritage Hotel Manila, Renaissance Makati, InterContinental Manila.
Transport in comun de la/catre aeroport:
Rent-a-car. Serviciul de inchirieri masini este asigurat de 3 firme international (Avis, National si Hertz), dar si de catre cateva firme auto locale.
Transferul de la aeroport spre linia feroviara de transit se face prin Holiday Taxis Manila, un serviciu de taxi.
Transport în comun de la/catre aeroport: cu taxi, linia de transit feroviara Light Rail Transit 1 (LRT-1), cu autobuzul si metrobuzul.
Obiective turistice
Daca ai pasit pentru prima oara in Manila, trebuie sa stii ca filipinezii sunt un popor de oameni calzi si veseli. In Manila poti sa vizitezi o multitudine de obiective turistice precum muzee (Muzeul National din Filipine, Pambata Museo, Muzeul de copii, Muzeul de Istorie), vestigii istorice (Parcul Rizal dedicate eroului national Jose Rizal, cimitire militare), biserici, parcuri (Gradinile Chinezesti si Japoneze din Parcul Rizal, Gradina Botanica, Gradina Zoologica).
Alte atractii de seama
Biblioteca Naţionala din Filipine, Planetariul, Orchidarium si Fluturele Pavilion, numeroase fantani , Laguna copiilor, Tribuna Quirino si Manila Ocean Park, care ofera o mare varietate de animale marine. Vestitul Monument Rizal este marcat drept kilometrul zero pentru a delimita distantele dintre Manila si restul tarii. În partea de nord a orasului se afla trei cimitire de o importanta istorica: Loyola, cimitirul chinezesc si Manila Nord Green Park, cel mai mare cimitir public dn zona metropolitana Manila.
Manila lasa turistilor o impresie generala buna, iar daca doriti sa luati parte la o zi nationala, rezervati-va un bilet de zbor in preajma datei de 24 iunie cand intreaga tara intra in sarbatoare.
Chiar daca trebuie sa strabati lumea pentru a ateriza in Manila, infrunta cu eroism si eventualele de zbor de la Londra si Hong Kong pentru a te bucura intr-un final de recifuri de corali, plaje de nisip si insule exotice.

Apasa Cere oferta, completeaza formularul si biletele sunt ale tale. De restul ne ocupam noi. Aboneaza-te si la newsletter pentru a fi sigur ca nu ratezi nicio oportunitate la un concediu de vis!
*Zboruri ieftine cu plecari din Bucuresti in limita locurilor disponibile