Bilete avion spre Palermo

de la225
Zbor cu Lufthansa via Munich, dus-intors. Toate taxele incluse.
Valabilitate: pentru plecari dupa 15 noiembrie 2017.
Batranul si fascinantul oras din sudul Italiei, Palermo este capitala regiunii Sicilia si a Provinciei Palermo.

Este al cincilea oras ca marime din Italia si dateaza din vremea fenicienilor. Azi Palermo, citadela de pe malul Mediteranei este capitala-port a insulei si are o istorie complexa, cu un stil si o arhitectura distinsa, de esenta medievala.

Clima este mediteraneana, blanda, cu temperaturi de 28 grade C în lunile iulie-august si peste 10 grade C in lunile de iarna.

Informatii aeroport
Aeroportul Falcone-Borsellino se afla localizat la 35 km nord-vest de Palermo si are un singur terminal, deci va puteti orienta cu usurinta in incinta lui.
Aici gasiti un birou de informatii, casa de schimb valutar, locuri pentru mancare si bautura, magazine.
Adresa: Palermo, N-V de Palermo, Aeroportul Falcone-Borsellino, 90045, Punta Raisi, Cinisi – Palermo, Italia (Italy)
Cazare aeroport: Magaggiari Hotel Resort, Azzolini Palm Beach Hotel, Residence La Giara, B&B Cinisi Vacanze si Hotel Azzolini.

Rent a car: Companiile auto care ofera masini spre inchiriere sunt: Avis, Budget, Hertz, Autoeuropa, Europcar, Locauto si Maggiore.
Parcare: In aeroport exista parcare cu valet, parcare pe termen scurt si lung.
Mijloace de transport in comun: cursa de autobuz gratuita, Express Trinacria, autobuz si tren.

Obiective turistice
Orasul Palermo se distinge prin turnuri sumbre si biserici ascutite construite candva de cei care au trecut prin Sicilia.
In centrul istoric al orasului ies in evidenta Palatul Regal (Palazzo dei Normanni), Catedrala Santa Maria Assunta si Catedrala Santa Teresa alla Kalsa. Tot in acest centru numit si Piata Quatro Canti (Piata cu patru colturi) se afla cel mai mare teatru din Italia – Teatrul Massimo si Catacombele Capucinilor care adaposteste 8000 de mumii foarte bine conservate. La Catacombele Capucinilor vin anual mii de turisti sa se roage la mormantul calugarului Silvestro di Gubbio

In incinta palatului regal, piesa arhitectonica normanda, cu influente arabe puteti vizita Cappella Palatina adapostita in monumental fortareata.
Pentru cei care au mai mult timp la dispozitie, vacanta inceputa la Palermo nu trebuie sa se limiteze doar la acest oras-port. Alte locatii la fel de placute si fascinante, aflate in apropiere de Palermo, asteapta cat mai multi turisti sa le descopere.
Aventurati-va la Napoli, Torino si Venetia intr-o vacanta de neuitat petrecuta in Italia alaturi de cei dragi.

Apasa Cere oferta, completeaza formularul si biletele sunt ale tale. De restul ne ocupam noi. Aboneaza-te si la newsletter pentru a fi sigur ca nu ratezi nicio oportunitate la un concediu de vis!
*Zboruri ieftine cu plecari din Bucuresti in limita locurilor disponibile