Bilete avion spre Mexico City

de la975
Zbor cu British Airways via Londra, dus-intors. Toate taxele incluse.
Valabilitate: pentru plecari dupa 15 noiembrie 2017.
Centru financiar important in America de Nord, Mexico City este localizt in Valle de México, la o altitudine de 2240 m.

Clima. Mexico City are un climat subtropical datorita pozitiei geografice si altitudinii sale.
Aeroportul International Benito Juárez (MEX) se afla la 6 km est de Zócalo si la 13 km de Ciudad de Mexico. Este singurul aeroport de pasageri care deserveste orasul Mexico City. Cu o capacitate de aproximativ 24 milioane de pasageri anual, este cel mai mare aeroport din America Latina.
Indicaţii auto: Din centrul orasului Ciudad de Mexico, mergeti pe Fray Servando Avenue, apoi luati stanga spreRio Churubusco si urmariti indicatoarele pentru a ajunge la aeroport.
Aeroportul are 2 terminale. Primul terminal este impartit opt sali, rezervate pentru sosiri interne, check-in , sosiri internationale si zboruri internationale.
Terminalul 2 construit in 2007 se afla la 3 km distanta de terminalul principal, de care se conecteaza cu ajutorului unui tren special. Aici gasiti un hotel, o parcare si cateva magazine.
Facilitati. Aeroportul dispune de toate facilitatile posibile: de la birou de informatii, magazine, restaurant, banci, sali de conferinte etc.
Cele mai importante firme auto isi ofera serviciile de inchirieri masini, iar daca ati venit cu automobilul, il puteti lasa in zona celor 5 spatii de parcare termen scurt sau lung, la alegere.
Hoteluri: Hilton Mexico City Airport Hotel se afla in interiorul terminalului la etajul 3. Airport Camino Real Hotel se leaga de aeroport printr-un pod acoperit pentru pasageri, iar Holiday Inn Mexico City East se afla langa aeroport.

Transportul public
Cu metroul: Metroul este ieftin si rapid, dar incomod la orele de varf. In aeroport, statia de metrou este marcata cu semnul “M” si se afla la linia 5 vis-à-vis de parcare. Pentru centrul orasului trebuie sa schimbaţi metroul la Pantitlan pentru linia 1 si sa mergeti in directia Insurgentes.
Autobuz: Marile hoteluri dispun de mini-autobuze pentru transportul catre aeroport. Autobuzele obisnuite merg in Ciudad de Mexico sau in imprejurimi si au statia la Terminalul 1.
Taxi: Turistii sunt sfatuiti sa ia un taxi autorizat si pre-platit (alb si galben cu un avion în logo). Prin oras puteti incerca si bicicleta.
Obiective turistice
Mexico City este orasul cu cele mai multe muzee de pe Glob, clasandu-se pe locul 3 in lume dupa Londra si New York in ceea ce priveste arta teatrala. Considerat centru al muzicii clasice, Mexico City organizeaza foarte multe spectacole cu orchestra in orice sezon.
Shopping
Principalul centru comercial din Mexico City este Central de Abasto, dar in mall-ul Santa Fe magazinele, mancarea si bautura sunt la discretia dvs.
Gastronomie. Arta culinara este diversificata, dar pestele si fructele de mare sunt delicatesele principale.
Recomandare
Inainte de a ateriza in Mexico City este recomandat sa va faceti un plan cu principalele obiective. Incepand cu orasul antic Teotihuacan si Palatul National, Mexico City se caracterizeaza prin cultura, mister si o istorie fascinanta. Merita sa le descoperiti in ciuda distantei dintre Romania si Mexic. Rezervati-va un bilet ieftin de zbor din oferta speciala a site-ului nostru!

Apasa Cere oferta, completeaza formularul si biletele sunt ale tale. De restul ne ocupam noi. Aboneaza-te si la newsletter pentru a fi sigur ca nu ratezi nicio oportunitate la un concediu de vis!
*Zboruri ieftine cu plecari din Bucuresti in limita locurilor disponibile