Bilete avion spre Chicago

de la459
Zbor cu LOT via Varsovia, dus-intors. Toate taxele incluse.
Valabilitate: pentru plecari dupa 15 noiembrie 2017.
Amplasat in nord-estul statului Illinois, in vestul mijlociu, Chicago este al treilea oras ca marime din SUA, dupa New York si LA.

Un oras iesit din comun din Statele Unite ale Americii este Chicago, cel de-al treilea ca marime din toate cele 50 de state. Chicago este cunoscut mai ales pentru spectacolele tridimensionale si evenimentele sportive. In catalogul nostru veti gasi bilete de avion Bucuresti Chicago dus – intors, via Varsovia, cu toate taxele incluse.

Pe Aerolines sunt disponibile si informatii de consultanta de-a lungul procesului de rezervare a biletelor. Mai jos puteti citi si despre transportul si clima destinatiei. Urmatorul pas este sa va achizitionati bilete de avion Chicago dintre cele mai ieftine!

Amplasat in nord-estul statului Illinois, in vestul mijlociu, Chicago este al treilea oras ca marime din SUA, dupa New York si LA.

Aeroportul International O’Hare (ORD) este localizat la 29 km nord-vest de Chicago.
De la/dinspre aeroport: Din centrul orasului Chicago se ajunge la aeroport pe ruta I-90. Din nord sau sud mergeti pe ruta I-294, iar din vest mergeti pe I-88, apoi pe I-294.
Transferul intre cele 5 terminale revine sistemului de trenuri ATS. Trenul functioneaza intre terminalul 1 si parcarea pe termen lung LotE. Calatoria dureaza 7 minute. Un autobuz gratuit leaga Lot F si sistemul ATS de Lot E.
Votat cel mai bun aeroport din America de Nord, Aeroportul Int. O’Hare ofera facilitati multiple: mancare, bautura, sali de conferinta, serviciu de bagaje, magazine, duty-free, centru medical, spatii de joaca pentru copii, capela si parcari supraetajate.
La biroul de informatii oficiantii ofera in cateva limbi internationale raspunsuri la solictarile turistilor 24/24. Cateva companii de inchirieri auto isi ofera serviciile in terminalele 1, 2 si 3.

Tot in apropiere de Chicago se afla un aeroport mai putin aglomerat: Aeroportul Midway, amplasat la 10 mile distanta de oras.
Transport public. Cu taxi, calatoria pana in centrul orasului dureaza maxim 45 minute.
Cu trenul: Statia de tren Chicago Transit Authority (CTA) opereaza non-stop alaturi de reteaua de trenuri Metra North Central. Pentru mai multe informatii accesati site-ul oficial www.transitchicago.com.
Cu autobuzul Linia Bus and Shuttle Centre se afla in terminalul 5 la parter. De aici pornesc si alte autobuze expres, regionale sau care fac transferul intre terminale. Autobuzul Continental merge in oras, iar Airport Express face legatura cu Aeroportul Midway.
Cazare aeroport: Hotel Hilton Chicago O’Hare este singurul hotel amplasat in aeroport. Acesta se afla in terminalul nr. 2.
Atractii turistice
Turnul Willis, construit pe Raului Chicago are o inaltime de 527 m numara 108 etaje. De la ultimul etaj se poate admira intregul oras, inclusiv indepartatul lac Michigan.
O excursie pe apa incepe de la Navy Pier si cuprinde intregul oras.
Fantana Buckingham din Grant Park ofera un spectacol de lumini si de apa la fiecare ora, timp de 20 de minute, din aprilie pana in noiembrie Sear show-ul acvatic este o adevarata incantare, la fel ca si colosii care se inalta falnici in spatele fantanii. seara
Parcul Millennium se intinde pe o suprafata de aproape 10 hectare. Aici vin anual 4 milioane de turisti pentru a asista la Festivalul Grant Park Music si a se bucura de aer curat, gradini si fantani.
O vizita la Muzeul Copiilor este o surpriza placuta pentru cei mai mici vizitatori, la fel cum este Acvariul Shedds si Planetariul Adler.
La plecare vizitati cladirea Aqua de pe Lacul Shore Drive. Construita intre 2007-2009, Aqua masoara 261,74 m, iar numele sau vine de la aspectul uscatului peste care s-au presarat picurii de apa.
Centrul cultural Chicago, evenimentele sportive, spectacolele tridimensionale, cele aproape 700 de hoteluri si 7300 restaurante sunt alte detalii care impresioneaza la acest oras maret. Vizitati-l si nu veti regreta!

Apasa Cere oferta, completeaza formularul si biletele sunt ale tale. De restul ne ocupam noi. Aboneaza-te si la newsletter pentru a fi sigur ca nu ratezi nicio oportunitate la un concediu de vis!
*Zboruri ieftine cu plecari din Bucuresti in limita locurilor disponibile