Bilete de avion Blue Air

blue_air
Afla mai multe despre compania aeriana Blue Air si rutele pe care opereaza.
 • Anul infiintarii
  2004
 • Sediu central
  Bucuresti
 • Cod ICAO/IATA
  JOR / 0B
 • Flota
  Boeing 737-300, Boeing 737-500, Boeing 737-400, Boeing 737-800
 • Conexiuni
  22 destinatii in Europa
 • Zboruri din Romania
  Bucuresti, Arad, Bacau, Baia-Mare, Cluj-Napoca, Constanta, Suceava
 • Site oficial

Cea mai simpla modalitate pentru a zbura ieftin sunt cursele aeriene low-cost. Una dintre companiile care ofera bilete de avion ieftine este Blue Air.

Blue Air este o companie romaneasca de zboruri low-cost cu sediul in sectorul 1 din Bucuresti si cu principala baza in cadrul aeroportului Henri Coanda. Compania a fost fondata in anul 2004.

Flota Blue Air consta in cincisprezece aeronave, dintre care 2 Boeing 737-300, 10 Boeing 737-400, un Boeing 737-500, un Boeing 737-700 si un Boeing 737-800, acestea operand pe teritoriul Romaniei cu zboruri catre urmatoarele locatii:

● Aeroportul George Enescu din Bacau – zboruri Blue Air din Bacau catre Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Liverpool, Londra-Luton, Milano-Bergamo, Paris-Beauvais, Roma-Fiumicino si Torino.
● Aeroportul Henri Coandra din Bucuresti – zboruri Blue Air din Bucuresti spre Barcelona, Bologna, Bruxelles, Catania, Constanta, Dublin, Florenta, Koln, Larnaca, Liverpool, Londra-Luton, Madrid, Malaga, Milano-Bergamo, Milan-Linate, Napoli, Nisa, Paris-Beauvais, Roma-Fiumicino, Stuttgart, Torino si Valencia.
● Aeroportul Mihail Kogalniceanu din Costanta – zboruri Blue Air din Constanta spre Milano-Bergamo.
● Aeroportul International din Sibiu – zboruri Blue Air din Sibiu spre Stuttgart.

Blue Air in asociatie cu Romstrade au infiintat compania Infra-Group, avand intentia de a construi un aeroport privat in zona localitatii Adunatii Copaceni, la 20 de km sud de Bucuresti, urmand a fi interconectat cu aeroportul Henri Coanda din Otopeni. Acesta urmeaza sa gazduiasca aeronavele de clasa C precum Airbus A320 si Boeing 737, destinate zborurilor pe distante scurte si medii.

Cu ajutorul site-ului nostru puteti achizitiona bilete de avion Blue Air ieftine. Doar introduceti destinatia si data la care doriti sa ajungeti si noi va vom cauta cele mai bune zboruri catre locatia dorita.

Oferte bilete de avion catre

Top companii aeriene