Bilete avion spre Sao Paulo

de la670
Zbor cu Turkish Airlines via Istanbul, dus-intors. Toate taxele incluse.
Valabilitate: pentru plecari dupa 15 noiembrie 2017.
Orasul São Paulo este renumit pentru arta culinara, traficul intens si pentru multitudinea de zgarie-nori.

São Paulo, cu denumirea populara de Sampa, este cel mai mare oras din Brazilia si al saptelea din lume ca populatie.
Clima este subtropical-umeda. Ploile sunt abundente mai ales vara, iar localnicii spun despre vreme ca in São Paulo poti experimenta cele 4 anotimpuri intr-o singura zi.
Aeroport
Principalul aeroport care deserveste orasul este Sao Paulo Guarulhos (GRU), aflat la 25 km nord-est de Sao Paulo. In prezent aeroportul cu 2 terminale trece prin renovari masive. Pana in 2014 cand Brazilia gazduieste Jocurile Olimpice se va construi un al treilea terminal si inca un culoar de trecere pentru pasageri.
Cele doua terminale sunt suficient de apropiate incat se poate trece dintr-unul in altul pe jos.
De la-dinspre aeroport: Pentru a ajunge cu masina la aeroportul Sao Paolo, mergeti pe Soseaua Ayrton Senna sau Presidente Dutra.
Facilitati aeroport: Birou informatii, banci, ATM-uri, acces Internet, restaurante, magazine, inclusiv duty-free, zona speciala pentru bagaje, centre prim ajutor si farmacii.
Alte facilitati: sali de conferinta dotate cu aparatura de birou, spatii special amenajate pentru persoanele cu dizabilitati, parcare pe temen scurt si lung cu plata in zona Sosiri si serviciul Rent-a-car sunt de asemenea prezente in incinta aeroportului.
Transport public
Cu autobuzul: Autobuzul uneste aeroportul Congonhas Domestic Airport cu centrul orasului. Pentru autobuzul urban turistii trebuie sa isi procure biletul de calatorie in avans din zona Sosiri a aeroportului. Alte autobuze fac legatura intre GRU si locatii diverse din Sao Paulo.

Un microbuz de transfer ajunge in centrul orasului in aproximativ 35 minute.
Taxi: Un serviciu de taxi preplatit serveste cele 2 terminale.
Cazare: Rezervari la hotel se fac direct de la ghiseele de informatii turistice din zona Sosiri a Terminalelor 1 si 2 (tel: (11) 2445 2380).
O multime de hoteluri sunt amplasate chiar langa aeroport.
Obiective turistice
Muzee. In orasul São Paulo aveti de ales intre foarte multe obiective culturale. Dintre acestea amintim Muzeul istoric Paulista, Museu da Imigração e Memorial do Imigrante, Museu de Zoologia da USP , Muzeul de Imagine si Sunet (muzical, cinematografic etc).
Parcuri: Gradina Botanica, Parque Anhanguera cu Padurea Atlantic (parc protejat prin lege), Zoological Park of São Paulo, Aquário de São Paulo de langa Ipiranga cu cele 3000 de specii acvatice sunt obiective importante de pe harta celui mai intins oras Brazilian.
Cultural Turn este unul dintre evenimentele culturale organizate in Sao Paulo incepand cu anul 2005 in luna mai. Cu aceasta ocazie, Sao Paulo promoveaza non-stop pe parcursul a 24 de ore arta, de la poezie, spectacole de muzica si dans, pana la spectacole de acrobatie si cinema.
De asemenea, Sao Paulo a fost gazda concursului de frumusete Miss Univers in 2011.
Recomandare: Daca sunteti in criza de timp si nu stiti cu ce obiective sa incepeti, angajati un “prieten local” pe post de ghid turistic. Acesta va sti exact ce anume sa va arate in frumoasa capitala a Braziliei, Sao Paulo.

Apasa Cere oferta, completeaza formularul si biletele sunt ale tale. De restul ne ocupam noi. Aboneaza-te si la newsletter pentru a fi sigur ca nu ratezi nicio oportunitate la un concediu de vis!
*Zboruri ieftine cu plecari din Bucuresti in limita locurilor disponibile