Aeroportul International Cluj-Napoca

Mai jos gasesti informatii despre Aeroportul International Cluj-Napoca.

Informatii Aeroportul International Cluj-Napoca

Cod IATA: CLJ
Nume: Cluj-Napoca International
Nume alternativ: Aeroportul International Cluj-Napoca, Someseni
Adresa: Traian Vuia nr.149, 400397 Cluj-Napoca, ROMANIA
Telefon: +40 (0)26 4416702
Fax: +40(0)26 416712
Email: aercj@codec.ro
Website: www.airportcluj.ro/
Proprietar: Consiliul Judetean Cluj

Aeroportul International „Avram Iancu” din Cluj Napoca se afla in estul municipiului Cluj, in apropierea cartierului Someseni, fiind cel mai mare aeroport din Transilvania, cu curse in toata Europa, dar si in Israel, Tunisia sau Egipt.

Din Aeroportul Cluj puteti zbura catre Spania in locatii precum Zaragoza, Madrid, Valencia sau Barcelona, in Italia in locatii precum Bologna, Roma, Bari, Bergamo sau Treviso, in Franta in locatii precum Paris-Beauvais, in Germania in locatii precum Munchen, Nuremberg, Koln sau Dortmund, in Elvetia in locatii precum Basel sau Geneva, in Olanda la Eindhoven, in Belgia la Bruxelles, in Anglia la Luton, in Suedia la Malmo si in Austria la Viena. Aveti, de asemenea, si curse interne catre capitala Romaniei, Bucuresti.

In cadrul aeroportului din Cluj va veti putea bucura de servicii precum cele bancare, cu bancomate Bancpost, Euronet sau Banca Transilvania, o sala de conferinte de 100 de locuri, un business center pentru intalniri de afaceri, un serviciu de infolieri pentru protejarea bagajelor de cala si un business lounge cu acces la internet.

Aeroportul din Cluj are o pista de decolare – aterizare cu o suprafata din beton, aceasta avand o lungime totala de 2040 de metri, o latime de 45 de metri si 2 acostamente de beton de 7.5 metri. Sistemul de balizaj luminos este de categoria 1, iar terminalele noi de pasageri sosiri si plecari au o capacitate de procesare de 750 de pasageri in orele de varf.

Pentru calatorii care sosesc in aeroportul din Cluj recomandam sa soseasca cu cel putin doua ore inaintea zborului pentru parcurgerea tuturor formalitatilor necesare pentru calatorie, mai precis: inregistrarea pasagerilor si a bagajelor, controlul de securitate si controlul vamal. Cand ajungeti in aeroport, interesati-va de starea zborului dumneavoastra la biroul de informatii pentru informatiile de ultima ora.

Alegeti sa zburati de pe cel mai mare aeroport din zona de centru-nord a Romaniei, alegand dintr-o lista de operatori, costuri si niveluri de confort. Pentru orice informatii suplimentare legate de ofertele disponibile cu plecare din Aeroportul International “Avram Iancu” din Cluj, va rugam sa ne contactati folosind unul dintre mijloacele disponibile pe site

Aeroporturi din Romania

Cautam cele mai bune oferte de bilete de avion pentru tine! In sectiune de oferte speciale gasesti bilete de avion pentru destinatii ca: Madrid, Viena, Barcelona, Paris, Londra, Milano, New York.

Vezi toate ofertele si afla mai multe despre destinatia dorita.