Bilete de avion Wizz Air

wizz
Afla mai multe despre compania aeriana Wizz Air si rutele pe care opereaza.
 • Anul infiintarii
  2004
 • Sediu central
  Budapesta
 • Cod ICAO/IATA
  WZZ / W6
 • Flota
  Airbus A320-200
 • Conexiuni
  70 destinatii pe continentele Asia si Europa
 • Zboruri din Romania
  Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Targu Mures
 • Site oficial

Cea mai simpla modalitate pentru a zbura ieftin sunt cursele aeriene low-cost. Una din companiile care ofera bilete de avion ieftine este Wizz Air.

WizzAir este o companie fondata in anul 2003, avand ca principal investitor compania americana Indigo Partners. Primul zbor realizat de aceasta companie a avut loc in 19 Mai 2014 din aeroportul Katowice.
Sediul principal al companiei WizzAir este in cladirea 221 din Aeroportul International Ferenc Liszt din Budapesta, avand peste 150 de angajati care se ocupa de spatiu si mentenanta aeronavelor aflate in dotare. WizzAir are baze de operatiuni in special in aeroporturile mai mici din tarile est-europene precum Romania, Serbia, Ungaria, Polonia, Cehia, Macedonia, Bosnia, Letonia sau Lituania.

Avioanele WizzAir transporta anual peste 15 milioane de pasageri in destinatii din toata Europa, dar si in Asia, cu zboruri catre Dubai si Doha. Principalele aeronave folosite de cei de la WizzAir sunt Airbus A320-200, avand peste 61 in flota lor actuala. De asemenea, e de asteptat ca in 2015 flota lor sa se mareasca cu inca 27 de avioane Airbus A321-200, urmatoarea generatie de avioane a acestui model.
Din Romania puteti achizitiona bilete de avion WizzAir pentru zboruri din Bucuresti, Timisoara, Craiova, Cluj-Napoca, Targu Mures, Sibiu, Constanta, Arad si Iasi.

Din Bucuresti puteti zbura cu WizzAir catre Alghero, Alicante, Barcelona El Prat, Bari, Basel-Mulhouse-Freiburg, Bologna, Burssels Charleroi, Catania, Doncaster-Sheffield, Dortmund, Dubai, Eindhoven, Geneva, Heraklion, Larnaca, Londra-Luton, Madrid, Malaga, Malmo, Malta, Milan Bergamo, Milan Malpensa, Napoli, Nuremberg, Oslo Sandjeford, Palma de Mallorca, Paris-Beauvais, Perugia, Pescara, Pisa, Roma Ciampino, Stockholm Skavsta, Tel Aviv, Torino, Valencia, Venetia, Verona si Zaragoza.

Din Cluj-Napoca puteti zbura cu WizzAir catre Barcelona, Bari, Basel-Mulhouse-Freiburg, Bologna, Burssels-Charelroi, Koln, Dortmund, Dubai, Eindhoven, Geneva, Londra Luton, Madrid, Malmo, Milan-Bergamo, Nuremberg, Palma de Mallorca, Paris-Beauvais, Roma-Ciampino, Roma-Fiumicino, Tel-Aviv, Valencia, Venetia si Zaragoza.

Din Timisoara puteti zbura cu WizzAir catre Barcelona, Bari, Bologna, Brussels Charleroi, Dortmund, Frankfurt Hahn, Londra-Luton, Madrid, Memmingen-Munchen, Milan-Bergamo, Paris-Beauvais, Roma Ciampino, Roma Fiumicino, Torino, Valencia si Venetia.

Din Targu Mures puteti zbura cu WizzAir catre Budapesta, Dortmund, Frankfurt-Hahn, Londra-Luton, Madrid, Memmingen-Munchen, Milan-Bergamo, Paris Beauvais, Roma Ciampino si Fiumicino.
Din Craiova puteti zbura cu WizzAir catre Barcelona, Bologna, Dortmund, Londra-Luton, Milan-Bergamo si Roma Ciampino.

Din Iasi puteti zbura cu WizzAir catre Londra-Luton, Milan-Bergamo si Venetia.

Din Sibiu puteti zbura cu WizzAir catre Dortmund si Londra-Luton.

Din Constanta puteti zbura cu WizzAir catre Londra-Luton.

Din Arad puteti zbura cu WizzAir catre Milan-Bergamo.

Cu ajutorul site-ului nostru puteti achizitiona bilete de avion WizzAir ieftine. Doar introduceti destinatia si data la care doriti sa ajungeti si noi va vom cauta cele mai bune zboruri catre locatia dorita.

Oferte bilete de avion catre

Top companii aeriene