Rent a car

Prin parteneriatul cu firma Touring Rent Auto iti oferim facilitatea de transfer catre si de la aeroport in Bucuresti, Sibiu, Cluj si Timisoara, precum si servicii de rent a car.

Rent a car

Anual mii de clienti beneficiaza de serviciile noastre. Fiecare client poate inchiria si returna autovehiculul oricind, de oriunde din Romania. Avantajele tale sunt:
• Un raport ridicat calitate / pret
• Flexibilitate in construirea ofertelor individualizate
• O permanenta intretinere a masinilor inchiriate
• Autovehicul la schimb in cazul accidentarii sau defectarii masinii inchiriate
• Disponibilitatea 24 ore / zi.

» Inchiriaza masina in Romania
» Inchiriaza masina in strainatate.

Transfer catre si de la aeroport – solutii adaptate

Toate autovehiculele care intra in pachetul Transfer Aeroport sunt spatioase si au aer conditionat, astfel ca, indiferent de masinile de inchiriat pentru care optati, calatoria va fi una sigura si confortabila. In cazul aeroporturilor din Otopeni si Baneasa, Touring Rent Auto te va ajuta sa gasesti solutia cea mai potrivita pentru transferul de/la aeroport pentru grupurile mai mari de pasageri, prin oferte de inchirieri de autocare si microbuze.

Tipuri de transfer:
• Transfer catre si de la aeroport in regim „shared”;
• Transfer in regim privat, pentru 3 – 8 pasageri;
Indiferent de numarul de pasageri sau de punctul de plecare/sosire, se pot face transferuri catre orice destinatie nationala sau internationala. De asemenea, daca doriti o cotatie rapida pentru serviciul de transfer aeroport pe care doriti sa il comandati, puteti vizita www.airporttransfer.ro

In cazul in care doresti o oferta personalizata de transfer aeroport sau cererea ta nu isi gaseste raspunsul pe niciunul din site-urile de mai sus, te rugam sa ne contactezi aici.