Aeroportul Targu Mures

Mai jos gasesti informatii despre Aeroportul Targu Mures.

Informatii Aeroportul Targu Mures

Cod IATA: TGM
Nume: Targu Mures
Nume alternativ: Transilvania Targu Mures
Adresa: Targu-Mures - Ludus road, km.14.5 Vidrasau, 547612 Targu Mures, ROMANIA
Telefon: +40 (0)265 328259
Fax: +40 (0)265 328257
Email: office@targumuresairport.ro
Website: www.targumuresairport.ro/
Proprietar: Consiliul Judetean Mures

Aeroportul „Transilvania” din Targu Mures se afla intre localitatile Vidrasau si Recea, la 14.5 km de municipiul Targu Mures, in apropierea DN16 / E60, pe drumul dintre Targu Mures si Ludus. Aeroportul deserveste municipiul Targu Mures, dar si orase turistice precum Praid, Sovata sau Sighisoara.

Aeroportul din Targu Mures a fost infiintat in anul 1936, fiind putin folosit pana sa fie mutat pe actuala locatie in anul 1969, odata cu construirea pistei betonate cu o lungime de 2000 de metri. Primele zboruri dinspre aeroportul Targu Mures au loc spre Bucuresti, Cluj si Budapesta cu aeronave de tip Li 2, in timp introducandu-se alte aeronave si zboruri catre locatii precum Constanta sau Helsinki.
In anul 1999 aeroportul Targu Mures sufera modificari, fiind largita pista pana la o latime de 45 de metri, s-a extins pavilionul de plecari in flux international, a fost instalat un nou balizaj si aeroportul a fost imprejmuit cu un gard protector.

Din aeroportul Targu Mures se pot efectua zboruri catre destinatii europene precum Barcelona si Madrid in Spania, Dortmund, Munchen-Memmingen si Frankfurt-Hahn in Germania, Roma si Milano-Bergamo in Italia, Luton in Anglia, Paris-Beauvais in Franta si Budapesta in Ungaria. Singurul zbor intern dinspre Targu Mures merge spre aeroportul Otopeni.

Aeroportul din Targu Mures beneficiaza de servicii de taxi, rent a car, cabinet medical, parcare, centru info turism, restaurante, sala de conferinte, serviciu de handling aeroport si serviciu vamal, de politie de frontiera si de trafic aerian.

Alegeti sa zburati de pe Aeroportul Transilvania din Targu Mures, alegand dintr-o multiple de operatori, costuri si niveluri de confort. Pentru orice informatii suplimentare legate de ofertele disponibile cu plecare din Aeroportul Transilvania Targu Mures, va rugam sa ne contactati folosind unul dintre mijloacele disponibile pe site.

Aeroporturi din Romania

Cautam cele mai bune oferte de bilete de avion pentru tine! In sectiune de oferte speciale gasesti bilete de avion pentru destinatii ca: Madrid, Viena, Barcelona, Paris, Londra, Milano, New York.

Vezi toate ofertele si afla mai multe despre destinatia dorita.