Bilete avion spre Bordeaux

de la259
Zbor cu KLM via Amsterdam, dus-intors. Toate taxele incluse.
Valabilitate: pentru plecari dupa 15 noiembrie 2017.
Oras din sud-vestul Frantei, traversat de fluviul Garone. Localizat intre Oceanul Atlantic si nordul Regiunii Aquitania, Bordeaux se afla la 500 km distanta de Paris.

Clima orasului Bordeaux este oceanica, cu veri lungi, calde, dar ploioase si ierni mai blande decat in orice alta zona caracterizata de climatul oceanic.

Informatii aeroport
Aeroportul International Bordeaux se afla localizat la 10 km est de oras.
Dispune de birou de informatii, casa de schimb valutar, locuri pentru mancare si bautura, magazine, conditii pentru schimbat bebelusi, acces gratuit la Internet. Exista un singur terminal unde opereaza 17 compani aeriene low cost.
Inchirieri masini – Companiile auto care inchiriaza masini sunt: Avis, Budget, Europcar, Hertz, Sixt si National Citer.

Parcare – Exista parcarea principala din aeroport, o o prire tip express si alte 4 parcari. P0 este o parcare acoperita, P1 este recomandata pentru masinile care stationeaza mai putin de 3 zile, P2 este o parcare pentru 3-5 zile, iar P3 este o parcare pe termen lung.
Mijloace de transport de la/spre aeroport – Transferul de la aeroport in oras se face cu taxi sau cu mijloacele de transport in comun: autobuz si tren.
Cazare aeroport – Exista mai multe hoteluri in zona aeroportului. Acestea sunt: Mercure Bordeaux Aéroport, Brit Hotel Soretel, Appart’city Bordeaux Mérignac, All Seasons Bordeaux Aeroport si Novotel Bordeaux Aéroport.

Obiective turistice
Turistii sositi in orasul celebrului vin Bordeaux isi pot incepe incursiunea cu centrul istoric vechi din Bordeaux, inscris din 2005 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO.
Bordeaux se caracterizeaza printr-o arhitectura de exceptie din secolul al XVIII-lea si prin stradute inguste incarcate de un aer cosmopolit.

Nu ratati cartierul comerciantilor de vinuri Les Chartrons. Aici puteti degusta vinuri vechi cu un buchet imbietor, specific vinurilor de calitate frantuzesti.
In micutul oras medieval puteti sa mai vizitati Pont de Pierre (Podul de piatra), unul dintre cele mai impozante muzee frantuzesti – Muzeul de Arta, Teatrul de Comedie construit intre anii 1773-1780 de catre Victor Louis si in functie de sezon, festivalurile anuale din Bordeaux.
Festivitati de sezon – In octombrie se organizeaza Sarbatoarea Raului, in luna noiembrie Festivalul de Jazz si Novart Bordeaux, iar in aprilie Festivalul dedicat vinului.
Vizita in orasul vinului se poate incheia cu un alt obiectiv turistic impozant: Catedrala Sfantului Andrei, un monument national al Frantei care dateaza din anul 1906.
Daca mai aveti putin timp liber la dispozitie, puteti incheia vacanta dvs. in Franta printr-o scurta vizita la Nisa, capitala Coastei de Azur.

Apasa Cere oferta, completeaza formularul si biletele sunt ale tale. De restul ne ocupam noi. Aboneaza-te si la newsletter pentru a fi sigur ca nu ratezi nicio oportunitate la un concediu de vis!
*Zboruri ieftine cu plecari din Bucuresti in limita locurilor disponibile