Aeroportul Bucuresti Otopeni

Mai jos gasesti informatii despre Aeroportul Bucuresti Otopeni.

Informatii Aeroportul Bucuresti Otopeni

Cod IATA: OTP
Nume: Bucuresti Otopeni
Nume alternativ: Aeroportul International Henri Coanda
Adresa: Calea Bucurestilor 224E, 075150 Otopeni, IIfov, ROMANIA
Telefon: +40 (0)21 2041000
Fax: +40 (0)21 2014990
Email: otp@otp-airport.ro
Proprietar: Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti S.A

Aeroportul International „Henri Coanda” este cel mai mare aeroport de pe teritoriul Romaniei, acesta aflandu-se in localitatea Otopeni pe Calea Bucurestilor, nr. 224E, in nordul municipiului Bucuresti. Fiind cel mai mare aeroport din Romania are si cea mai ridicata activitate din punct de vedere aeronautic, de aici zburand zilnic peste 120 de avioane in destinatii din Europa, dar si din Israel (Tel Aviv), Liban (Beirut), Iordania (Amman), Emiratele Arabe Unite (Dubai) sau Qatar (Doha).

Din Bucuresti pleaca zilnic zeci de zboruri catre mari aeroporturi europe din tari ca Spania (Malaga, Alicante, Madrid, Valencia, Barcelona, Girona, Zaragoza si Bilbao), Portugalia (Lisabona), Franta (Paris, Nisa), Anglia (Luton, Sheffield), Olanda (Amsterdam si Eindhoven), Belgia (Bruxelles si Charleroi), Germania (Dortmund, Stuttgart, Dusseldorf, Koln, Frankfurt, Berlin, Munchen), Austria (Viena), Danemarca (Copenhaga), Suedia (Stockholm si Malmo), Norvegia (Sandefjord ), Letonia (Riga), Ungaria (Budapesta), Cehia (Praga), Polonia (Varsovia), Italia (Bergamo, Verona, Genova, Milan, Treviso, Bologna, Venetia, Pisa, Perugia, Roma, Napoli, Catania, Bari, Alghero), Elvetia (Geneva si Zurich), Serbia (Belgrad), Bulgaria (Sofia), Grecia (Salonic, Atena), Turcia (Istambul), Cipru (Larnaca), Moldova (Chisinau) si Rusia (Moscova).

Din Bucuresti sunt, de asemenea, si curse interne catre marile orase ale Romaniei precum Timisoara, Cluj, Iasi, Baia Mare, Satu Mare, Oradea, Targu Mures, Bacau sau Tulcea.

Aeroportul din Bucuresti beneficiaza de diverse servicii precum baruri si restaurante, frizerie-coafor, serviciu de rent a car, securizare si carucioare pentru bagaje, internet, schimb valutar, farmacie si diverse magazine printre care Relay sau Billa.

Alegeti sa zburati de pe cel mai mare aeroport din Romania, alegand dintr-o multiple de operatori, costuri si niveluri de confort. Pentru orice informatii suplimentare legate de ofertele disponibile cu plecare din Aeroportul International “Henri Coanda” din Otopeni, va rugam sa ne contactati folosind unul dintre mijloacele disponibile pe site.

Aeroporturi din Romania

Cautam cele mai bune oferte de bilete de avion pentru tine! In sectiune de oferte speciale gasesti bilete de avion pentru destinatii ca: Madrid, Viena, Barcelona, Paris, Londra, Milano, New York.

Vezi toate ofertele si afla mai multe despre destinatia dorita.