Aeroporturi din Germania

Lista cu aeroporturi din Germania. Click pe linkurile de mai joc pentru a afla mai multe detalii despre aeroporturile din Germania.

Aeroporturi din Germania - pe orase

Toate aeroporturile din Europa - pe tari

Germania este cea mai mare tara din Uniunea Europeana ca populatie si suprafata, iar asta se vede si in felul in care oamenii calatoresc cu avionul, anual trecand prin aeroporturile din Germania peste 150 de milioane de pasageri, fie in calatorii de afaceri, fie de relaxare.

Cel mai mare aeroport din Germania si cel de-al treilea ca numar de pasageri transportati in Europa este aeroportul din Frankfurt, acesta avand anual aproximativ 60 de milioane de pasageri transportati. Aeroportul are doua terminale si patru piste, dintre care trei au 4000 de metri, iar unul are 2800 de metri, de aici putand zbura aproape oriunde in lume fara escale.

Aeroportul din Munchen este al doilea in acest top, acesta avand anual aproximativ 40 de milioane de pasageri transportati in cele 228 de destinatii din 66 de tari. Aeroportul beneficiaza de doua terminale si doua piste cu lungime de 4000 de metri.

Aeroportul din Dusseldorf este cel de-al treilea ca marime din Germania, avand anual un trafic de peste 21 de milioane de pasageri, trei terminale si doua piste, una de 3000 de metri iar cealalta de 2700. Aeroportul asigura traficul aerian pentru nord-vestul Germaniei in orase ca Dusseldorf, Essen, Duisburg, Krefeld, Neuss sau Wuppertal.

Aeroportul Berlin Tegel este cel de-al patrulea din Germania ca numar de pasageri, transportand peste 20 de milioane de pasageri anual. Aeroportul din capitala Germaniei se afla la 8 km nord-vest de Berlin, are 4 terminale si doua piste din asfalt, una de 3023 de metri si cealalta de 2428 de metri.

Aeroportul din Hamburg este cel mai mare din nordul Germaniei, cu peste 14 milioane de pasageri transportati anual, fiind cel de-al cincilea ca marime din Germania, cu doua terminale si doua piste, una de 3250 de metri si alta de 3666 de metri.

Urmatoarele aeroporturi ca numar de pasageri transportati au sub 10 milioane de pasageri, acestea fiind Stuttgart (9.7 milioane), Cologne / Bonn (9.4 milioane), Berlin Schonefeld (7.2 milioane), Basel-Mulhouse-Freiburg (6.5 milioane), Hanovra (5.2 milioane), Nuremberg (3.2 milioane), Bremen (2.7 milioane), Frankfurt-Hahn (2.4 milioane), Leipzig-Halle (2.3 milioane), Dortmund (1.9 milioane), Weeze (1.8 milioane) si Dresda (1.7 milioane).

Alegeti sa zburati spre Aeroporturi din Germania, alegand dintr-o multime de operatori, costuri si niveluri de confort. Pentru orice informatii suplimentare legate de ofertele disponibile cu plecare spre aeroporturile din Germania, va rugam sa ne contactati folosind unul dintre mijloacele disponibile pe site.

Aeroporturi din Romania

Cautam cele mai bune oferte de bilete de avion pentru tine! In sectiune de oferte speciale gasesti bilete de avion pentru destinatii ca: Madrid, Viena, Barcelona, Paris, Londra, Milano, New York.

Vezi toate ofertele si afla mai multe despre destinatia dorita.