Bilete avion spre Miami

de la505
Zbor cu Turkish Airlines via Istanbul, dus-intors. Toate taxele incluse.
Valabilitate: pentru plecari dupa 15 noiembrie 2017.
Printre cele mai bogate orase din lume, Miami se remarca prin aerul de calitate, apa potabila curata, spatiile verzi si programele de reciclare.

Miami, Florida, Statele Unite ale Americii. Aceasta este una dintre destinatiile care va avea un loc special in amintirile celor ce au vizitat-o. Ceea ce scoate in evidenta acest oras nu este doar plaja, ci si zecile de muzee disponibile.

Ca sa beneficiati de bilete de avion Bucuresti Miami trebuie, intai, sa ne cereti o oferta, iar noi va vom raspunde cu cele mai convenabile optiuni.

Daca va inscrieti in newsletter-ul nostru, este posibil sa gasiti si pe mail oferte de bilete de avion Miami si nu numai, la preturi unice.

Asezare geografica
Miami este capitala statului Florida si se situeaza pe coasta sud-estica a Oceanului Atlantic. Clasat pe primul loc in topul curateniei de catre revista Forbes in 2008, Miami este un centru cultural, economic, de arta, moda si divertisment. Printre cele mai bogate orase din lume, Miami se remarca prin aerul de calitate, apa potabila curata, spatiile verzi si programele de reciclare.
De mai bine de doua decenii Portul Miami este cunoscut drept capitala navigatiei mondiale.
Clima
Avand un climat tropical musonic, Miami se caracterizeaza prin veri calde si umede si ierni uscate, cu temperaturi ce urca pana la 19 grade. Sezonul umed incepe in mai si dureaza pana in octombrie. In perioada august-septembrie este cel mai probabil ca in Miami sa se dezlantuie furia naturii. Furtunile puternice sunt frecvente in sezonul mentionat.
Aeroport
Aeroportul Miami International (MIA) se afla amplasat la 14 km nord-vest de orasul Miami, Florida.

Are un singur terminal divizat in partea de nord si partea de sud. Este printre cele mai aglomerate aeroporturi din lume si fiind folosit anual de 35 milioane de pasageri.
Reteaua internationala efectueaza zboruri non-stop in peste 70 de orase de pe teritoriul Americii de Nord si de Sud, al Europei, Asiei si in Orientul Mijlociu.
Facilitati: birou de schimb valutar, bancomate si alte servicii bancare, posta, retea de Internet, farmacie, loc de lustruit pantofii, chiar si o galerie de arta este amplasata in aeroport.
Numeroase restaurante, cafenele, un snack-bar non-stop si un lounge unde puteti degusta cocktailuri sunt alte avantaje oferite de aeroportul din Miami.
Daca aveti neclaritati legate de zbor, biroul de informatii de la etajul 2 va sta la dispozitie cu explicatiile necesare.
Alte facilitati: Sali de conferinta, frizerie, magazine, un duty-free, spatii special amenajate pentru persoanele cu dizabilitati si o capela.
Cum se ajunge la aeroport? Daca sunteti cu masina, luati-o pe autostrada I-95 pornind din centrul orasului Miami. Apoi mergeti pe SR836 in directia nordica si continuati tot spre miazanoapte cu autostrada LeJeune (NW-42). Cu siguranta ajungeti la destinatie daca respectati indicatoarele de pe sosea.
Parcare aeroport. Exista o parcare cu 2 nivele: garajul Flamingo si Dolphin. De aici aveti acces spre terminal. Mai sunt 2 parcari in afara terminalului destinate stationarii pe termen scurt.
Transport in comun
Transportul public in Miami se realizeaza prin linia de tranzit Miami Dade si SFRTA. Include transport feroviar de navetisti (Tri-Rail) si transport feroviar rapid (Metrorail). Metroul este si el utilizat la scara larga si se numeste Metromover, pe cand linia de autobuz poarta numele de Metrobus.
Daca doriti un taxi ca sa ajungeti in oras, il puteti lua din fata punctului Sosiri de la aeroport.
Cu metroul. In zona estica din statia de la aeroport, functioneaza metroul care merge spre Broward, Palm Beach si Miami Dade.
Cu autobuzul. Puteti lua autobuzul din zona E a terminalului de la nivelul 1. Acesta circula in Miami Dade si inapoi spre aeroport.
In oras puteti face o plimbare si cu bicicleta.
Hoteluri
Aeroportul detine un hotel international, situat in temrinalul ConCourse, zona E, etajul 2.
La 3 km de aeroport mai sunt amplasate cateva hoteluri. De regula printre serviciile asigurate se numara transportul gratuit catre/dinspre aeroport.
Obiective turistice
Miami gazduieste tot ce inseamna arta si divertisment: de la teatre, muzee si parcuri si pana la centre de arta.
• Adrienne Arsht Centre este al doilea centru de arta din SUA dupa Lincoln Center din New York. Acest centru este caminul spectacolelor de opera si balet.
• Centrul Gusman , Coconut Grove, Playhouse, Colony Theatre si Lincoln Theatre sunt alte locuri apreciate pentru arta si divertisment. In Miami spectacolele de balet, de opera si cele simfonice sunt la ordinea zilei.
In Miami se organizeaza multe evenimente muzicale in aer liber, concerte la Parcul Amfiteatru Bayfront si Targul Expo Center.
• In Downtown sunt amplasate mai mule muzee: Bass, Coral Gables, Muzeul de Arta Frost, Muzeul de istorie, Muzeul evreiesc sunt doar cateva din zecile existente in oras.
• Olympics Art gazduieste la fiecare sfarsit de an cea mai mare Expozitie de arta din lume. Si pentru ca Miami este si un oras al modei, aici se organizeaza saptamanal cate o prezentare de moda.
Parcuri
Parcul de istorie The Barnacle State este localizat in Coconut Grove si a fost construit la sfarsitul secolului XIX. Bayford Park si Bicentennial Park sunt cele mai importante parcuri din cele 80 de parcuri si gradini cate numara Miami.
Pentru navigatie, pescuit, plimbari cu barca, sporturi acvatice si alte activitati in aer liber va stau la dispozitie rauri, canale de navigatie, recifuri de corali si de ce nu, Oceanul Atlantic. Aici gasiti celebra plaja Miami Beach. Jungle Island si Gradina Zoologica sunt alte altractii ale zonei. Dar ca sa le insirui pe toate probabil ar trebui sa scriu o carte, asa ca ma opresc aici.

Apasa Cere oferta, completeaza formularul si biletele sunt ale tale. De restul ne ocupam noi. Aboneaza-te si la newsletter pentru a fi sigur ca nu ratezi nicio oportunitate la un concediu de vis!
*Zboruri ieftine cu plecari din Bucuresti in limita locurilor disponibile