Bilete avion spre Hanovra

de la185
Zbor cu Lufthansa via Frankfurt, dus-intors. Toate taxele incluse.
Valabilitate: pentru plecari dupa 15 noiembrie 2017.
Cladiri frumos pastrate, parcuri municipale si regale, gradini multicolore si o padure imensa chiar in inima orasului, iti aduc o gura de aer proaspat si te scot din tensionantul mediu cotidian.

Daca ati vizitat Nurnberg, Munchen sau Stuttgart, poate sunteti curiosi sa faceti un tur al orasului Hanovra. Cladiri frumos pastrate, parcuri municipale si regale, gradini multicolore si o padure imensa chiar in inima orasului, iti aduc o gura de aer proaspat si te scot din tensionantul mediu cotidian.
Asezare geografica
Capitala-stat din landul Saxonia Inferioara, Hanovra este un adevarat complex comercial pozitionat in centrul Germaniei.
Clima continentala se caracterizeaza prin ierni racoroase cu temperaturi ce coboara pana la -2 grade si veri placute, dar nu foarte calduroase.
Aeroport
Aeroportul Hannover (HAJ) se situeaza la 15 km nord de Hanovra si are 3 terminale. Adresa complete este Petzelstrasse 84, 30669 Hannover, Germania.
Intre terminale se merge pe jos sau cu autobuzul gratuit, acestea fiind legate intre ele.

• Repere auto: Pentru a iesi in autostrada de la aeroport, luati-o cu masina spre Autobahn sau Langenhagen prin A2 sau A7.
• Parcari auto: In fata terminalelor A si B sunt amplasate spatii de parcare pentru masinile care nu stationeaza mult. Parcarile de lunga durata sunt in Parkhaus Ost, Parkhaus Nord, in P3 si in spatiul rezervat acestei operatiuni.
Rezervarea auto se face anticipat la poarta P1.
• Taxi: Masinile isi preiau clientii din perimetrul Sosiri. Pentru comenzi non-stop puteti suna la firma Flughafen
• Transfer: Drumul pana in oras dureaza 20 de minute.
• Inchirieri masini: In P1 isi asteapta doritorii 6 firme de inchirieri auto.
• Facilitati aeroport: Un serviciu pentru informatii se afla amplasat in zona Sosiri, punctul B. O sala de internet este destinata calatorilor care asteapta imbarcarea. Aceasta se afla in zona plecari, nivelul C.
Ca in majoritatea aeroporturilor si la Hannover Airport veti gasi: banca, casa de schimb valutar, localuri cu mancare si bautura, oficiu postal, bancomate, magazine cu duty-free inclus si chiar supermarket.
Aeroportul mai este prevazut cu sala de conferinta si afaceri, loc destinat copiilor pentru joaca sau spatiu amenajat pentru persoanele cu dizabilitati.
• Cazare aeroport: Cine doreste sa se cazeze cat mai aproape de aeroport, poate alege intre urmatoarele hoteluri: Maritim Airport Hotel Hannover, Holiday Inn Hannover Airport si Ringhotel Ambiente.
In cadrul aeroportului se afiseaza periodic in punctul A de la poarta Sosiri informatii legate de serviciile hoteliere.
• Transport public: Autobuzul 470 face legatura intre aeroport si Langenhagen, iar tramvaiul 1 are traseu intre gara si Langenhagen.
Trenurile S-Bahn fac legatura intre aeroport si gara principala pornind de la linia S5.
Atractii turistice
Daca urmezi ruta Firului rosu, ajungi de la punctul de informare turistica pana in Piata Ernst August si Gara Centrala.
Atras de spatiile verzi, imbietoare pentru sezonul estival sunt gradinile din Hanovra:
• Georgengarten gazduieste Templu Leibniz si Palatul Wallmoden;
• Berggarten este renumita in Europa ca una dintre cele mai ingrijite gradini botanice. Orhidee si cactusi sunt principala atractie a splendorii multicolore;
• dar principala atractie a orasului o reprezinta in mod cert Grădinile Regale Herrenhausen. Pentru ca aici nu este vorba doar de verdeata si flori, ci de o Grota, Clădirea Galeriilor, Orangeria, Noua Grădină si Grădina Teatrului.
• Alte obiective: Muzeul Kestner, Noua Primarie cu singurul lift in diagonala din Germania, Gradina Printului, Expo Park si altele.
Daca nu reusiti sa va bucurati de toate atractiile intr-o prima vacanta, nu-i nimic, Hanovra va asteapta si cu alta ocazie!

Apasa Cere oferta, completeaza formularul si biletele sunt ale tale. De restul ne ocupam noi. Aboneaza-te si la newsletter pentru a fi sigur ca nu ratezi nicio oportunitate la un concediu de vis!
*Zboruri ieftine cu plecari din Bucuresti in limita locurilor disponibile