Bilete avion spre Toronto

de la659
Zbor cu Turkish Airlines via Istanbul, dus-intors. Toate taxele incluse.
Valabilitate: pentru plecari dupa 15 noiembrie 2017.
Toronto este cel mai mare oras din Canada, capitala provinciei Ontario, precum si capitala culturala a Canadei anglofone.


In aeroport
Toronto Pearson International Airport (cod YYZ ) este situat la 27 km (17 mile) nord-vest de Toronto si acopera Toronto, Ontarion si Greater Toronto Area, cea mai mare zona metropolitana din Canada. In 2009 a deservit 30,4 milioane pasageri, fiind pe locul 19 in lume topul aeroporturilor in ceea ce priveste traficul international de pasageri.
Check in
Fiind un aeroport aglomerat, te sfatuim sa ajungi cu cel putin dua ore inainte de decolarea. Poti castiga timp daca alegi sa faci aceste formalitati on-line sau la tonomatele self-service.
Masurile de securitate sunt stricte, asa ca sa nu va mire daca trebuie sa trecti prin mai multe controale.

Informatii
Există un serviciu de consiliere pentru toţi pasagerii, sali de rugaciune pentru mai multe religii, clinici medicale de urgenta si facilităţi pentru copii se gasesc in toate terminalele. Servicii de curăţare a pantofilor sunt de asemenea întâlnite la ambele terminale. Despre viza necesara placarii in Canada gasesti informatii aici.
Spre oras
Autostrada 409, sudul autostrăzii 427 a fost transformată şi dedicată special accesului către aeroport.
Trenul LINK oferă transport gratuit între terminalele 3 şi 1 si circulă non-stop şapte zile pe săptămână şi este accesibil şi scaunelor cu rotile.
Exista autobuze care leaga aeroportul de centru orasului- Downtown Express.Circula 20h/zi, 7 zile din 7, cu o frecventa de 20-30 minute. Un drum costs 32,95 dolari, iar dus-intors 36,25 dolari. O alta varinata economica este transportul in comun, aeroportul fiind pe liniile mai multor autobuze si linii de metrou.
Atractii turistice
• CN Tower este un turn de telecomunicaţii turistice in centrul din Toronto de o inaltime impresionanta-553 m, a fost nominalizat ca fiind una din cele 7 Minuni ale Lumii Moderne, primeste annual peste 2 milioane de vizitatori
• Rogers Centre (fost Skydome) – stadion faimos pentru acoperisul sau retractabil, adaposteste echipa de fotbal Toronto Argonauts
• Canada’s Wonderland – cel mai renumit parc de distractii din Canada
• Ontario Science Centre – ofera demonstratii interactive live pe diverse subiecte ce includ spatiul cosmic, sport, mediul inconjurator etc. Adaposteste peste 800.000 vizitatori annual
• Gradina zoologica Toronto – impartita pe regiuni geografice, adaposteste peste 5000 de animale in mediul lor natural.
• Casa Loma – Cladire superba ce aminteste de un castel medieval, construita de Sir Henry Pellatt, un multimilionar canadian si unul dintre primii care a inteles si exploatat potentialul economic al Cascadei Niagara.

Apasa Cere oferta, completeaza formularul si biletele sunt ale tale. De restul ne ocupam noi. Aboneaza-te si la newsletter pentru a fi sigur ca nu ratezi nicio oportunitate la un concediu de vis!
*Zboruri ieftine cu plecari din Bucuresti in limita locurilor disponibile