Bilete avion spre Saint Petersburg

de la229
Zbor cu LOT via Varsovia, dus-intors. Toate taxele incluse.
Valabilitate: pentru plecari dupa 15 noiembrie 2017.
Situat la est de Marea Baltica, Saint Petersbug este una dintre cele mai frumoase destinatii de vacanta din Europa.

Situat la est de Marea Baltica, Saint Petersbug este una dintre cele mai frumoase destinatii de vacanta din Europa. Orasul celor 101 insule este deservit de companii aeriene precum Lufthansa, Austrian Airlines, Alitalia, Finnair etc.
Clima este umed continentala cu veri scurte si calduroase si ierni umede, reci si lungi.
Pulkovo este principalul aeroport care deserveste orasul Saint Petersburg. Situat la 20 km sud de Saint Petersburg, turistii se pot deplasa pana in centru cu taxi, limuzina autobuzul #13 sau cu microbuzul K-13. Unele hoteluri ofera drept facilitate transferul intre aeroport si oras cu shuttle bus.
Pulkova Saint Petersburg Airport (LED) are 2 terminale.
Facilitati aeroport: birou de informatii, baruri, cafenele, restaurante, case de schimb valutar, ATM-uri, internet wireless, magazine, duty-free, farmacie, frizerie, loc pentru mame si copii etc.
Exista o parcare supraetajata si alt loc de parcare la iesirea din terminal.

Cazare: la un hotel de 3 stele tariful mediu este de 60 euro pe noapte cu mic dejun inclus – Hotelul Spb Vergaz. La categoria 4 stele un tarif mediu in aceleasi conditii este de 70 euro la hotelul Karamazov.
Transport public
La iesirea din terminal taxi isi asteapta clientii. Dar legatura cu orasul Saint Petersburg se face si cu linia 39 de autobuz sau cu microbuzul care va lasa in dreptul statiei de metrou Moskovskaya.
In oras se mai circula cu tramvaiul, troleibuzul, trenul, dar si cu barca. La palatul si parcul Peterhof puteti ajunge cu o barca rapida de la Hermitage, in timp ce la Palatul Pavlovsk se poate ajunge cu trenul de la statia Vitebsk.
Obiective turistice
In Sankt Petersbug puteti vizita Muzeul Hermitage adapostit in Palatul de Iarna. Acesta are 1000 de sali cu picturile celebrilor Renoir, Poussin, Monet, Leonardo da Vinci, Titian, Raphael sau Rembrandt.
Galerii de arta: Muzeul de Arta si Cultura, Muzeul de istorie, Muzeul Stiintei si Tehnologiei, Muzeul Marinei si o serie de muzee biografice deschise in onoarea lui Alexander Pushkin, Alexander Suvorov, Vladimir Nabocov.
Palate: Palatul Ecaterinskiy), Palatul Pavlovsk, Palatul Yosupov (unde a fost asasinat Rasputin), Palatul Imperial Peterhof, Palatul Taurid, Palatul Elaghin Poarta Moscovei, statuile lui Petru cel Mare, Alexandru al III-lea sau Nicolai I, Dostoyevsky, Turgheniev sau Gogol.
Insule: Vasilevsky, Krestovsky, Aptekarsky şi Kammeny.
Alte obiective culturale: catedralele din Saint Petersburg, bisericile ortodoxe, moscheea din Saint Petersburg si cimitirul memorial Piskariovskoye.
O vacanta in familie nu este completa fara o vizita la Oceanariumul Planeta Neptun si delfinariul Utreshkiy care permite turistilor contra cost sa inoate seara alaturi de dragalasii delfini.
In final relaxati-va in aer liber. Gradina Botanica detine o impresionanta colectie de sculpturi, statui, fantani de o frumusete rara, plante si flori unice.
Unde mancam: Restaurantele cele mai apreciate din Saint Petersburg care nu isi dezamagesc niciodata clientii sunt: 1913, Bogart’s Grand Café, Conchita Bonita, Receptoria, Sadko, Stroganoff Steak House, Tandoor, Teplo, Terrassa si ZoomM.
Important: In Federatia Rusa intrarea se face doar pe baza vizei de calatorie. Viza nu se obtine la frontiera, exceptand calatorii de pe vasele de croaziera.

Apasa Cere oferta, completeaza formularul si biletele sunt ale tale. De restul ne ocupam noi. Aboneaza-te si la newsletter pentru a fi sigur ca nu ratezi nicio oportunitate la un concediu de vis!
*Zboruri ieftine cu plecari din Bucuresti in limita locurilor disponibile