Bilete avion spre Copenhaga

de la185
Zbor cu Austrian Airlines via Viena, dus-intors. Toate taxele incluse.
Valabilitate: pentru plecari dupa 15 noiembrie 2017.
Copenhaga este un oras feeric, cu o arhitectura avangardista ce impresioneaza prin maretie si naturalete.

Asezare geografica
Copenhaga este situata in estul Danemarcei si este capitala celei mai vechi monarhii din lume de sase secole. Copenhaga este un oras feeric, cu o arhitectura avangardista ce impresioneaza prin maretie si naturalete. Dar inainte de toate, vizitatorii isi fac o impresie placuta despre Copenhaga datorita curateniei si disciplinei ce predomina pe coasta baltica.
Fie ca mergeti pe jos sau cu bicicleta, asa cum prefera localnicii, veti dori cu siguranta sa reveniti in Danemarca.
Clima este blanda pe parcursul intregului an, cu precipitatii scurte posibile in orice sezon. Vara, temperatura medie este de 20 grade, iar pe timp de iarna rar mercurul termometrului coboara sub 0 grade.
Aeroportul Copenhaga Kastrup se afla situat la 8 km sud de capitala Danemarcei in oraselul Kastrup. Pasagerii l-au apreciat ca cel mai bun aeroport din nordul Europei. 13 companii low cost efectueaza zboruri interne, internationale si transcontinentale de pe acest aeroport cu 4 terminale.

Parcare auto.
Exista trei tipuri de parcari auto: directa la portile P6, P7 si P8.
Parcare standard la portile P1, P4, P5, P9, P10 si P12.
Parcare cu plata la portile P15 si P17.
Din fata terminalelor 1 si 3 rezervate sosirilor puteti comanda un taxi.
Transport in comun de la/catre aeroport.
Cu autobuzul se face transferul gratuit de la aeroport la punctul sosiri (terminalele 1-3).
Cu autobuzul nr 5A mergeti spre Husum Torv, autobuzul 35 va duce spre Insulele Brygge, spre Arhus merge autobuzul nr. 888, iar autobuzul nr. 36 ajunge la Nøragersmindevej.
Trenul si metroul circula de la terminalul 3.
Facilitati aeroport: schimb valutar, birou bagaje de mana, loc pentru schimbat bebelusi si sala de joaca.
Aeroportul dispune de locuri special amenajate pentru cei cu dizabilitati.
Aici fiinteaza un post veterinar, unde animalele de companie ce urmeaza sa zboare sunt pregatite in vederea calatoriei in conditii speciale. Centrul a primit aprobare din partea Inspectoratului de Frontiera a UE. Asta inseamna ca toate animalele care nu provin din UE vor fi verificate de catre autoritatile sanitar-veterinare. Animalele, indiferent de marime sunt ingrijte si manipulate de oameni cu experienta. Asa ca in incinta centrului sunt aduse tot felul de specii: de la elefanti si cai, pana la soricei sau acvarii cu pesti.
Alte facilitat: acces wireless la internet, magazine duty free, baruri si cafenele, restaurante si alte buticuri pentru suveniruri.
Check-in: Verificati cu cat timp trebuie sa ajungeti la aeroport inainte de imbarcare.
Daca doriti sa treceti peste coada de la aeroport, puteti alege sa faceti check-in-ul online de la computerul personal. Va printati din propria locuinta cardul de imbarcare sau o puteti face la chioscul din aeroport unde se efectueaza operatiunea de check-in.
Daca aveti cu dvs. bagaje, lasati-le langa biroul de check-in.
Mai aveti o alternativa pentru check-in: telefonul dvs. mobil.
Obiective turistice
Majoritatea punctelor de atractie turistica se afla in centrul capitalei, pe o distanta de 3 km patrati. Castelul Rosenborg, Palatul Christiansborg, orasul liber Christiania sau Canalul Nyhavn merita vizitate. Dar cel mai renumit obiectiv turistic ramane Mica Sirena, o sculptura veche din 1913 care atrage anual peste un milion de vizitatori. Statuia inalta de 1, 25 metri este asezata pe o stanca in portul Langelinie.
Cinci strazi din inima orasului cuprind cam tot ce isi doreste cineva sa viziteze: magazine, cladiri istorice pline de farmec, galerii de arta, cafenele si restaurante. Si printre toate acestea se intinde mandra Gradina Trivoli. Deosebita prin legile impuse contra poluarii, ofera o oaza de liniste si relaxare atat localnicilor, cat si celor veniti din metropolele imbacsite de praf sa respire o gura de aer curat sau sa se destinda in voie.
Daca sunteti insotiti de copii, atunci vizitati in mod obligatoriu Parcul Legoland, Parcul de distractii Bakken si Acvariul cu peste 300 de specii marine.
Copenhaga este renumita prin nivelul de trai ridicat. Si ce ironic suna intr-o lume atat de agitata, cutremurata de razboaie si cataclisme si la propriu si la figurat!

Apasa Cere oferta, completeaza formularul si biletele sunt ale tale. De restul ne ocupam noi. Aboneaza-te si la newsletter pentru a fi sigur ca nu ratezi nicio oportunitate la un concediu de vis!
*Zboruri ieftine cu plecari din Bucuresti in limita locurilor disponibile