Bilete avion spre New York

de la555
Zbor cu Turkish Airlines via Istanbul, dus-intors. Toate taxele incluse.
Valabilitate: pentru plecari dupa 15 noiembrie 2017.
Orasul New York este cel mai populat oras din Statele Unite, zona sa metropolitana fiind una dintre cele mai mari zone urbane din lume.

Printre minunatiile pe care Statele Unite ale Americii le au de oferit se numara si orasul New York, ce gazduieste deja cunoscuta Statuie a Libertatii. Aceasta nu este, insa, singura atractie turistica din cel mai populat oras al zonei. Inclusiv strazile si magazinele pot deveni obiective demne de verificat de turistii pasionati de viata urbana.

Puteti gasi bilete de avion New York la preturi mici, via Amsterdam, cu toate taxele incluse. Pe site-ul Aerolines veti citi informatii despre viitoarea dumneavoastra destinatie, dar si despre tot ce implica rezervarea unui zbor. Achizitionati bilete de avion Bucuresti New York si descoperiti ce l-a inspirat pe Frank Sinatra sa ii scrie un cantec!


In New York se găsesc în jur de 4493 zgarie-nori, mai mult decat in orice alt oras din lume.
New York este impărtit în cinci zone: The Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens si insula Staten Island. Cu peste 19,2 milioane de rezidenti pe o arie de 830 km², New York este metropola cu cea mai mare densitate de locuitori din Statele Unite.
In aeroport
Principalul aeroport este John F Kennedy (JFK), unul dintre cele mai aglomerate din lume, localizat la aproximativ 25 km de Manhattan, are 8 terminale, cateva sute de companii aeriene ce efectueaza zboruri atat externe cat si interne, recomandarea noastra fiind sa va rezervati putin timp in prealabil pentru orientare. In 2009 aproximativ 47 milioane pasageri au trecut prin JFK.

Spre oras
Cea mai rapida dar si costisitoare modalitate de a ajunge in oras este cu taxiul (NYC taxi), insa aveti si variantele cu trenul ce sunt disponibile la fiecare 15 minute (AirTrain ce se conecteaza cu metroul, terminalele si parcarea, la fel si Trains), autocare sau Car and Van Service (unde se pot imparti costurile intre pasageri).
Atractii turistice
• Empire State Building, panorama orasului vazuta din turnul de observare turistica, va va face sa simtiti ce inseamna cu adevarat New York- ul. Atunci cand vantul este foarte puternic puteti chiar sa simtiti unduirea cladirii;
• Bulevardul Broadway (Great White Way), cunoscut pentru colectia sa de teatre care se intind dinspre Bowery pana pe Strada 42;
• Rockefeller Center, un loc unde se pot vizita expozitii de arta stralucitoare;
• Wall Street, locul unde a inceput totul. Pe aceasta strada in 1789 George Washinton a fost proclamat primul presedinte al Statelor Unite ale Americii. In fata cladirii Monumentului Federal National se poate admira statuia acestuia, ca amintire a ceea ce inseamna acesta strada pestru Statele Unite ale Americii;
• Statuia Libertatii, cu siguranta cel mai cunoscut simbol al Americii. Aici puteti savura o portie de libertate gratis.
• Organizatia Natiunilor Unite, cladire in fata careia flutura drapelele tuturor tarilor membre ale organizatiei, organizatie ce are ca scop apararea drepturilor omului, a pacii si a securitatii mondiale.
Putini stiu ca
• Poti petrece o saptamana sau poate chiar mai mult cheltuind foarte putin in New York. Un mod foarte popular de a va petrece timpul liber poate fi reperezentat de festivalurile si targurile in aer liber desfasurate zilnic;
• Daca veti contacta organizatia Big Apple Greeters, aceasta va va pune la dispozitie un ghid voluntar care va poate arata orasul si imprejurimile sale gratis.
Incercati
• cateva ore de relaxare ascunzandu-va intr-un post de observare a pasarilor salbatice din Jamaica Bay Wildlife Refuge;
• o plimbare linistita in Union Square’ s Greenmarket;
• o terapie prin cumparaturi. Centrul cartierului SoHo poseda o multitudine de magazine cu haine haute couture si imbracaminte pentru petreceri, precum si cateva magazine de arta. In Tribeca si NoLita gasiti bunuri de larg consum extraordinare si “comori” nepretuite pe strazile Mulberry si Mott.

Apasa Cere oferta, completeaza formularul si biletele sunt ale tale. De restul ne ocupam noi. Aboneaza-te si la newsletter pentru a fi sigur ca nu ratezi nicio oportunitate la un concediu de vis!
*Zboruri ieftine cu plecari din Bucuresti in limita locurilor disponibile