Bilete avion spre Munchen

de la95
Zbor direct cu Tarom, dus-intors. Toate taxele incluse.
Valabilitate: pentru plecari dupa 15 noiembrie 2017.
Nici un alt oras german nu se bucura de o popularita asa de mare ca Munchen. Capitala Bavariei este un magnet pentru cei interesati de citadin, arta, sport sau afaceri.

In aeroport
Aeroportul International din Munchen (MUC – codul sub care il puteti cauta in motorul de rezervari on-line) este al doilea ca marime din Germania, dupa Frankfurt.
“Airbrau”
Trei tipuri diferite de bere sunt disponibile in berariile aeroportului. O particularitate inedita a acestui aeroport si o alternativa perfecta sa “gusti” putin din ospitalitatea bavareza.
Relaxare
Pentru cei care sunt in tranzit, asteaptarea pana la imbarcare poate fi extram de placuta datorita facilitatilor relaxante pus ela dispozitie: zone de relaxare si wellness, shopping la preturile din oras si locatii pentru experiente culinare.

Gratuite
Nu rata serviciile gratuite puse la dispozitie de aeroport:
• ziare si bauturi calde (ex. Cappuccino, Latte Macchiato, Café au lait si ciocolata calda) in Terminalul 2 puse la dspozitie de Lufthansa (nivelul 04, zona cu acces restrictionat)
• Cabine de dus pentru a te improspata dupa o zi incarcata – localizate in zona publica centrala si in dreptul Terminalului 2, la al treilea nivel
• Expozitii de arta (nivelul 05, terminalul 2)
• Kinderland – zona dedicata copiilor in zona Airport Center (pentru copii intre trei si zece ani)
• Concerte si evenimente live in restaurantele Airbrau si in Airport Center
Transfer
Intre Terminalul 1 si 2 circula un “shuttle bus” dedicat pasagerilor care au transferuri dintr-o parte in alta. Pleaca la fiecare 20 minute, intre 05:40 am si 11:00 pm.
Gasiti aici o harta cu statiile in care opreste aceasta cursa speciala.
Spre oras
Pentru a ajunge de la aeroport in oras, ai la dispozitie doua linii de tren, ce pleaca la fiecare 10 minute. Statia Flughafen (aeroport) este situata la cativa pasi de Terminalul 1 si 2.
Gasesti aici harta.
Autobuz
Sunt nenumarate rute ce conecteaza aeroportul cu Munchen si cu orasele inconjuratoare. Statia de autobuz este in fata zonei centrale, intre cele doua terminale.
Taxi
Tariful de pornire este 2,90 Euro la care se adauga pretul pe km de 1,25 – 1,60 Euro. Pentru a comanda un taxi sunati la 261.10 sau 194.10.
Atractiile orasului Munchen
Centrul orasului este destul de compact, fiind astfel usor de explorat pe jos. Pentru a ajunge in suburbii, poti folosi cu incredere reteaua de transport public (MVV). Cel mai avantajos este sa cumperi un card cu 10 calatorii ce costa 10,50 Euro.
Nu ratati
• cateva zeci de minute in Piata Marienplatz (numita dupa o coloana ce se gaseste in centrul sau), cu noua si vechea Primarie;
• o vizita la catedrala Frauenkirche – poate cea mai faimoasa biserica din centru orasului, spectaculoasa prin arhitectura sa medievala si inaltimea turnilor sale (99 metrii);
• cele trei pinacoteci, cu precadere Alte Pinakothek ce adaposteste o mare parte dintre operele de arta datand din perioada secolelor XIV – XVIII;
• Muzeul German – o incursiune unica in dezvoltarea stiintei si tehnologiei de la motorul cu abur pana la energia nucleara, de la minele cu carbune, pana la planetariu;
• Oktoberfest, cel mai mare festival al berii din lume, atrage milioane de vizitatori an de an.

Apasa Cere oferta, completeaza formularul si biletele sunt ale tale. De restul ne ocupam noi. Aboneaza-te si la newsletter pentru a fi sigur ca nu ratezi nicio oportunitate la un concediu de vis!
*Zboruri ieftine cu plecari din Bucuresti in limita locurilor disponibile