Descoperiți America de Nord cu Austrian Airlines, Lufthansa & SWISS

Touring_america 750x200px

Beneficiați de tarifele promoționale ale companiilor aeriene membre ale Grupului Lufthansa pentru călătorii din Bucuresti către cele mai populare destinații din Statele Unite si Mexic: Austin, Boston, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York, Orlando, San Francisco, Mexico City.

Citeste mai mult »

Adauga un comentariu

În cel de-al 50-lea an de prezență în România, Lufthansa va adăuga programului său de zboruri încă două rute noi.

lhIncepand cu programul de iarna, 29OCT17, Lufthansa lanseaza rutele noi Timisoara-Frankfurt si Cluj-Frankfurt cu cate un zbor zilnic.
Zborurile vor fi operate cu aeronavă Embraer 190 cu 100 de locuri in clasele Business și Economy.

Zborurile zilnice catre Frankfurt se adauga la cele deja existente pe rutele Timisoara-Munchen (3 zboruri /zi) si Cluj Munchen (3 zboruri/zi). Citeste mai mult »

Adauga un comentariu

Amsterdam – Informatii interesante

amasterdamAm vazut intr-un articol anterior o parte din multitudinea de atractii turistice ce se afla intr-unul din cele mai iubite orase ale Europei, iar acum vom urmari pe scurt cateva informatii interesante despre Amsterdam. Citeste mai mult »

Adauga un comentariu

Ce vizitam in Washington? (II)

Monumentul lui WashingtonDaca in prima parte a articolului am descoperit atractii turistice cum ar fi Casa Alba, Cladirea Capitoliului sau Zidul Memorial, in cele ce urmeaza vom continua lista cu alte zone de interes din Washington. Citeste mai mult »

Adauga un comentariu

Beijing – Scurte informatii

beijing
Capitala Republicii Populare Chineze si fara indoiala una din cele mai poluate metropole, Beijing, cea cu aproximativ 17 milioane de locuitori este situata in zona de Nord a Chinei, mai exact in nord-est. Acest fapt reiese si din numele sau: Bei se traduce prin „nord”, iar Jing prin „capitala” de unde si traducerea de Capitala Nordului. Citeste mai mult »

Adauga un comentariu

Ce vizitam in Amsterdam?

Amsterdam
Capitala ce probabil nu mai are nevoie de nici o prezentare, Amsterdam, unde la orice colt pandeste dezinvoltura, lipsa de inhibitii si aerul libertin se bucura de o „lista” destul de mare de atractii turistice de diverse tipuri. Citeste mai mult »

Adauga un comentariu

Ce vizitam in Washington? (I)

washingtonCapitala Statelor Unite ce a fost fondata la data de 16 Iulie anul 1790 se afla pe lista de calatorii a multor turisti care vor sa ii descopere maretia, istoria, traditia si modernismul deopotriva. Citeste mai mult »

Adauga un comentariu

Porto – Scurte informatii interesante

DouroAm aflat deja intr-un alt articol ce anume putem vizita in orasul nordic al Lisabonei iar acum vom prezenta pe scurt cateva din informatiile interesante pe care este foarte posibil sa nu le fi stiut pana acum. Citeste mai mult »

Adauga un comentariu

Faimosul simbol al Dresdei

Palatul ZwingerPalatul Zwinger din partea de Est a Germaniei, mai exact din orasul Dresda (Dresden) construit in stilul baroc este mai exact un complex imens de pavilioane, galerii si gradini, atent proiectate si construite de catre arhitectul Matthäus Daniel Pöppelmann. Palatul a servit in trecut drept orangerie, galerie de expozitii si arena festivalurilor Curtii din Dresda. Citeste mai mult »

Adauga un comentariu

Capitala de epave a lumii

Neptune Memorial ReefCapitala statului Florida, cea ultra cunoscuta pentru petreceri de amploare, zile insorite pe plaja, muzica si multa voie buna are si o alta fata, situata ce-i drept mai departe de ochii lumii. Citeste mai mult »

Adauga un comentariu