Cu nevoie acuta de proaspat, de verde, de aer in primul rand, locuitorii dar si turistii din Tokyo iubesc oazele de verdeata din imensa metropola, acestea fiind intr-un numar destul de mare.

In cele ce urmeaza, vom enumera mai toate parcurile din Tokyo, pentru ca voi sa va alegeti preferatul!

Gradina Nationala Shinjuku Gyoen este impartita in Gradina Franceza, Gradina Engleza si Gradina Japoneza, toate pline de flori si zone de picnic si recreere. Aceasta este si una din cele mai frumoase gradini ale Japoniei si preferata fotografilor.

youmesushi.com

Yoyogi Park: in timp ce partea nordica este ocupata de ce altceva decat de zone imense de verdeata si flori, in partea de sud este chiar si o scena pentru concerte, zona ideala pentru distractia tinerilor.

lifetoreset.wordpress.com

Parcul Sumida este o oaza de relaxare, la care participa cu succesul iazul amenajat si cei mai bine de 1000 de ciresi. In ultimul weekend din Iulie se organizeaza un spectaculos joc de artificii.

jsjapan.com

Localizat la doar 15 minute de centrul orasului, Parcul Inokashira include o gradina zoologica si un lac imens amenajat pentru barcile de inchiriat. In zona de sud se gaseste chiar si un muzeu.

lifetoreset.wordpress.com

Iubit in special de copiii dornici de putina balaceala, Parcul Rinshi-no-mori pune la dispozitie si alte multe zone interesante de joaca, pe langa copacii ce te indeamna la umbra.

lupton-net.com

Ideal pentru iubitorii de sporturi, Parcul Kiba detine numeroase terenuri de tenis, zona de atletism, zone imense de iarba precum si spatii pentru gratare si o gradina botanica.

trover.com

Un fost teren de golf, Parcul Kinuta este astazi exclusiv un loc de relaxare si distractie totodata, cu terenuri de joaca, curse de biciclete, adaposturi pentru pasari si nu numai.

Un alt parc unde se pot inchiria barci cu vasle pentru plimbari relaxante este Parcul Kitanomaru.

cloudinary.com

Din lista noastra nu lipseste nici Parcul Koganei, de asemenea impanzit de ciresi care arata fermecator cand infloresc!

travelalltips.com

Un paradis al familiilor si nu numai, Parcul Showa Kinen este asaltat de localnici in special datorita gradinilor de flori.

japantoday.com

Unul din primele parcuri ale capitalei, Parcul Ueno a fost infiintat in anul 1873.

oldtokyo.com

Celelalte parcuri din lista noastra, fara o ordine anume sunt:
– Parcul Kasai Rinkai
– Parcul Nogawa
– Parcul Hibiya
– Gradinile de Est ale Palatului Imperial