În cel de-al 50-lea an de prezență în România, Lufthansa va adăuga programului său de zboruri încă două rute noi.

lhIncepand cu programul de iarna, 29OCT17, Lufthansa lanseaza rutele noi Timisoara-Frankfurt si Cluj-Frankfurt cu cate un zbor zilnic.
Zborurile vor fi operate cu aeronavă Embraer 190 cu 100 de locuri in clasele Business și Economy.

Zborurile zilnice catre Frankfurt se adauga la cele deja existente pe rutele Timisoara-Munchen (3 zboruri /zi) si Cluj Munchen (3 zboruri/zi).

Astfel, atat Timisoara cat si Cluj vor fi legate de cele 2 huburi majore din Germania, Frankfurt si Munchen, cu cate 4 zboruri zilnice (cate unul la Franfurt si cate 3 la Munchen)
Programul de zbor asigura plecari pe intreg parcursul zilei, asigurand flexibilitate maxima in programarea deplasarilor in interes de serviciu si personal.
Frankfurt si Munchen vor conecta Timisoara si Cluj la peste 200 detinatii in intreaga lume.
Pasagerii se vor bucura de o noua experienta de zbor lung-curier cu noile aeronave Airbus A380 si A350 precum si Boeing B747-8.

Prin lansarea acestor doua noi rute, Lufthansa creste la 7 numarul de rute deservite intre Romania si Germania (Bucuresti –Munchen, Bucuresti-Frankfurt, Bucuresti-Dusseldorf, Sibiu-Munchen, Timisoara-Munchen & Franfurt si Cluj-Munchen & Frankfurt)

Lufthansa Group își consolidează astfel poziția de leader în România, liniile sale aeriene Lufthansa, Austrian Airlines și SWISS ajungând astfel la 164 de zboruri saptamanale către hub-urile sale din Frankfurt, Munchen, Viena și Zurich.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *