Conditii si termeni

Prezentare site. Acceptare termeni si conditii.
Site-ul www.aerolines.ro va este pus la dispozitie de catre SC Travel Brands SA, o retea de agentii de turism cu sediul principal in Bucuresti, adresa de corespondenta si contact fiind punctul de lucru din Str Reinvierii nr 3-5, etaj 2, sector 2, Bucuresti.

Utilizand acest Site sunteti de acord in totalitate cu acesti Termeni & Conditii, fara nici o alta restrictie.

Prin acest site, aveti posibilitatea de a efectua in timp real rezervari/bilete de avion, cazari si servicii rent-a-car, Bd Alexandru Ioan Cuza nr 5A, sector 1, Bucuresti, actionand ca intermediar/agent pentru terti furnizori de servicii turistice/transport aerian.

SC Travel Brands SA nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizorii de Servicii Turistice si nu garanteaza in nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.

Calitatea de agent intermediar pentru SC Travel Brands SA

SC Travel Brands SA ofera prin intermediul Site-ului informatii cu titlu general, cu scop consultativ. Va rugam notati ca informatiile publicate pe Site pot fi modificate oricand. Este necesar sa verificati cu Furnizorul de Servicii Turistice, ambasada sau biroul de turism de la destinatie, ca informatiile aparute pe www.aerolines.ro sunt de actualitate.

SC Travel Brands SA nu asigura nici o garantie cu privire la aranjamentele documentelor de calatorie (pasapoarte, vize, vaccinuri necesare etc.), si nici faptul ca informatia de pe Site este actualizata. Drept urmare, este responsabilitatea Utilizatorului de a se asigura ca va calatori in conformitate cu masurile legale aplicabile la momentul calatoriei.

SC Travel Brands SA nu garanteaza ca informatia de pe Site (incluzand, dar fara limitare, tarifele, descrierile sau datele) nu poate avea erori sau lipsuri, dar va depune tot efortul in vederea corectarii eventualelor erori si actualizarii informatiilor oferite pe acest site.

Limba aplicabila
In masura in care este posibil, SC Travel Brands SA va publica informatiile relevante privind serviciile oferite si termenii aplicabili in limba romana. Intrucat majoritatea informatiilor sunt preluate dintr-un sistem de rezervari international, anumite informatii, conditii aplicabile anumitor servicii precum si alte detalii ce pot influenta utilizarea in bune conditii a serviciilor oferite pot sa fie oferite in limba in engleza. In cazul in care exista orice neclaritati, va rugam sa ne contactati telefonic pentru a primi asistenta necesara de la unul din consultantii nostri.

Conditiile furnizorilor de servicii
Orice rezervare efectuata pe Site va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizorul de Servicii. Daca cererea dvs. va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la SC Travel Brands SA si va intra in vigoare acest contract.
Toate serviciile turistice publicate pe Site sunt in functie de disponibilitatea Furnizorilor de Servicii Turistice. Termenii si conditiile Furnizorului de Servicii Turistice (incluzand regulile de transport al pasagerilor impus de liniile aeriene) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui Site.
Termenii Furnizorilor de Servicii Turistice pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentar.
SC Travel Brands SA nu este responsabila pentru costurile care pot sa apara in momentul transferurilor de la un aeroport / terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.
Sunteti direct responsabil pentru respectarea conditiilor impuse de Furnizorul Serviciilor Turistice privind timpii de imbarcare, reconfirmarea zborurilor sau a oricaror alte reguli. Va rugam sa notati ca timpul minim de imbarcare (inaintea plecarii) recomandat de companiile aeriene, este de 120 min. pentru zborurile internationale, respective 90 min. pentru zborurile interne. Unele companii aeriene doresc sa reconfirmati zborul cu cel putin 72 h inainte de plecare. Nerespectarea acestei reguli poate duce la anularea rezervarii dvs. de zbor. Cupoanele biletului de avion trebuie utilizate in ordine consecutiva. In cazul nerespectarii acestei prevederi, compania aeriana isi rezerva dreptul de a anula biletul in cauza.

Anulari/Modificari
In cazul in care doriti anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat (si Furnizorul de Servicii Turistice permite acest lucru), este responsabilitatea dvs. de a informa in scris sau telefonic SC Travel Brands SA despre intentiile dvs. In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni. Va recomandam sa cititi regulile tarifului afisate pe pagina cu rezultatele cautarii.
SC Travel Brands SA accepta toate formele de cereri scrise. SC Travel Brands SA nu poate anula/modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs. ferma. Puteti anula rezervarea dvs. prin intermediul Site-ului in concordanta cu termenii si conditiile Furnizorului de Servicii.
In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), SC Travel Brands SA isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizorul de Servicii Turistice.

Plata
Modalitatile de plata sunt:

– Cash sau carte de credit in biroul agentiei Eurolines cea mai apropiata; se pot face plati si cu Card Avantaj in mai multe rate lunare fara nici o dobanda;
– Depozit/varsamant bancar la orice filiala BRD sau ING;
– Transfer bancar
– Cu carte de credit de acasa de la Dvs pe baza unui link de plata ce noi il trimitem via email catre Dvs. In acest ultim caz se percepe o taxa suplimentara de 3% aplicata la valoarea tranzactiei

.SC Travel Brands SA sau Furnizorul de Servicii Turistice isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara la momentul rezervarilor prin cartile de credit. In acest caz veti fi informat despre comisioanele aplicabile. SC Travel Brands SA isi rezerva dreptul de a transfera costurile generate de penalizarile de charge back. Daca rezervarea dvs. este platita cu cartea de credit a unei alte persoane, ne rezervam dreptul de a cere o autorizatie scrisa din partea acelei persoane.
In anumite cazuri, detaliile cartii dvs. de credit pot fi transferate catre Furnizorul de Servicii Turistice. Furnizorul in cauza va prelua platile pentru rezervarile dvs.
In cazul in care emitentul cartii dvs. de credit o cere, SC Travel Brands SA sau Furnizorul de Servicii Turistice isi rezerva dreptul de a trimite biletele, voucher-ele sau alte documente de calatorie la adresa dvs. declarata la momentul emiterii cartii de credit. Informatia eronata despre aceasta adresa se poate reflecta in anularea rezervarii, intarzierea livrarii documenteleor de calatorie si poate determina cresterea tarifului confirmat. Va rugam sa va asigurati ca detaliile adresei dvs. de facturare se potrivesc cu cele de pe extrasul dvs. de cont.

Utilizarea Site-ului
SC Travel Brands SA nu este responsabila pentru aptitudinile Utilizatorului de a accesa ori utiliza Site-ul si nici pentru esecurile generate de carenta acestor aptitudini. SC Travel Brands SA nu garanteaza ca Site-ul nu poate fi afectat de virusi sau alte actiuni care pot genera defectiuni sau alte pierderi.

Interzicerea accesului pe Site
SC Travel Brands SA isi rezerva dreptul de a va interzice oricand accesul pe Site fara o notificare prealabila.

Responsabilitatea SC Travel Brands SA
SC Travel Brands SA nu este responsabila pentru pierderile indirecte rezultate din prevederile acestui contract, din utilizarea defectuoasa a Site-ului sau a serviciilor turistice rezervate si achizitionate de pe Site.

Legaturi catre alte Site-uri
Acest Site poate contine legaturi catre alte pagini web externe si operate de alte parti implicate.
SC Travel Brands SA nu are nici un control sau asociere cu aceste pagini web si nu isi asuma nici o responsabilitate in legatura ca acuratetea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale partior implicate .
Continutul acestor pagini web externe nu reflecta produsele, serviciile sau informatiile furnizate de SC Travel Brands SA . Orice opinii referitoare la continutul acestor pagini web externe vor trebui redirectionate catre administratorii paginilor in cauza

Forta Majora
SC Travel Brands SA nu este responsabila in cazul petrecerii unor evenimente cauzate de forta majora. Evenimentele majore includ, dar fara a se limita la, interventii guvernamentale, razboaie, rapiri, incendii, inundatii, accidente, furtuni, greve, atacuri teroriste etc. care pot afecta SC Travel Brands SA sau furnizorii sai.

Modificari ale Termenilor si Conditiilor
SC Travel Brands SA isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza oricand Termenii si Conditiile referitoare la utilizarea acestui Site, fara notificare prealabila catre Utilizatori. Versiunea actuala a Termenilor si Conditiilor va fi afisata pe Site din data in care modificarile intra in vigoare. Continuarea utilizarii acestui Site dupa publicarea acestor modificari va constitui acceptul dvs. cu privire la aceste modificari.

Legea guvernanta
Acesti Termeni si Conditii reprezinta contractul intre Utilizator si SC Travel Brands SA si este guvernat de legile din Romania.