Conditii generale

Conditii generale privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC Travel Brands SA. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este: furnizarea de bunuri si servicii in domeniile de activitate ale firmei noastre (bilete avion,transport persoane, turism, asigurari etc.).
Este util sa furnizati aceste date, intrucat acestea sunt necesare realizarii formalitatilor din domeniile de activitate principale. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea realizarii acestor proceduri specifice cu privire la circulatia transfrontaliera a persoanelor (rezervari/ achizitionare bilete de transport sau pachete de servicii turistice).

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari:
1. partenerii contractuali ai operatorului in conditiile de conexiune cu bunurile si serviciile oferite clientilor
2. alte companii din acelasi grup cu operatorul in aceleasi conditii cu cele susmentionate
3. societati bancare in situatia creditarii clientilor de catre acestea pentru achizitionare pachete de servicii turistice
4. organelor de cercetare penala/ instantelor judecatoresti in conditiile legii.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Registratura Generala a SC Travel Brands SA, la sediul central din Str Reinvierii nr 3-5, etaj 2, sector 2, Bucuresti. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei, in caz de incalcare a drepturilor protejate de legea 677/ 2001.

Datele dumneavoastra vor fi transferate in state ale Uniunii Europene in vederea realizarii formalitatilor de transport/ rezervare/ asigurare/ cazare/ transfer pasageri, in situatiile specifice, de la caz la caz.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Observatie:
Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.