Avantaje

Avantajele rezervarii pe www.aerolines.ro

1. Acces la o oferta completa si bogata – numarul de variante de zbor/preturi la cazari si inchirieri masini si tarife afisate este incomparabil mai mare cu numarul de variante pe care il poate oferi un agent intr-o agentie traditionala (constrangeri de timp, spatiu etc).
2. O oferta calitativa mult mai buna, disponibila in scris intr-un timp foarte scurt, fara a fi necesara prezenta Dvs fizica in vreo agentie.

3. Un comision (taxa serviciu) mai mic decat in agentiile traditionale, dat fiind faptul ca munca consultantilor de ticketing/turism este diminuata.
4. Controlul deplin al informatiei pe care il aveti la indemana.

Ponturi si sfaturi utile pentru a economisi bani

1. Efectuati rezervarile de bilete avion cu cat mai mult timp in avans fata de inceperea calatoriei (minim 1 luna). In acest fel, veti avea acces la cele mai mici tarife.
2. Cele mai mici tarife la biletele de avion au regula de sedere minima la destinatie noaptea de sambata spre duminica (SU rule) sau minim 3 zile la destinatie.
Incercati sa va programati astfel sederea.
3. Pot exista tarife dus-intors mai mici decat tarife dus! Cand aveti nevoie doar de bilet dus, faceti totusi cererea si pentru un bilet dus-intors.
IMPORTANT: Segmentele pe acelasi bilet trebuie calatorite in succesiunea lor. Astfel, daca renuntati la un zbor, cele programate dupa vor fi anulate automat de catre compania aeriana.
4. Va recomandam sa cunoasteti si sa aveti in vedere dinainte in ceea ce priveste biletele de avion:
– conditiile si penalizarile aferente in cazul anularii biletului sau schimbarii datelor de calatorie;
– in cazul in care zborul dvs sufera intarzieri sau anulari, aveti dreptul la rerutare, restituiri sau anumite compensatii din partea companiilor aeriene.
– asigurarea de calatorie nu mai este obligatorie, dar este bine sa o aveti atunci cand calatoriti. Exista asigurari care va despagubesc in urmatoarele cazuri: intarzierea/pierderea/deterioarea bagajelor, anularea biletelor de avion, costuri suplimentare generate de intarzierea zborurilor, etc