Bilete avion spre Torino

de la159
Zbor cu KLM via Amsterdam, dus-intors. Toate taxele incluse.
Valabilitate: pentru plecari dupa 15 noiembrie 2017.
Capitala a regiunii Piemont,Torino este un important oras industrial din nord-vestul Italiei.

Localizat pe raul Pad, este la confluenta cu alte trei ape: Sangone, Dora Riparia si Stura di Lanzo.
Clima este temperat-continentala cu veri calduroase si ierni racoroase.
Aeroportul orasului Torino este printre cele mai mici din Italia. Numele sau complet este Turin Caselle si are codul IATA TRN.
Este localizat la 16 km distanta de centrul orasului italian Torino. Un alt oras din apropierea aeroportului este Cueno.
Deserveste cateva companii aeriene low cost si nu numai. Cele mai renumite sunt KLM, Air One, Eureca, Eurofly, Iberia si Fly Jet.
• Facilitati aeroport: birou de informatii, banca, bancomat, centru de schimb valutar, camera special amenajata pentru mame si copii, serviciu de prim ajutor, birou pentru bagaje pierdute/gasite, restaurant clasic si cu autoservire, cafenele etc.
• Alte facilitati: magazine diverse cu duty free inclus, salon VIP, centru afaceri si spatii speciale pentru persoanele cu dizabilitati
• De la/dinspre aeroport: Aeroportul Turin Caselle are acces direct la autostrada către oras şi către întreaga reţea de autostrazi.
• Transport public. Autobuzul circula de la aeroport spre gara Porta Nuova, Porta Susa, Via Borgaro si Caselle.

Taxi isi asteapta clientii in fata terminalului, zona Sosiri.
Trenul poate fi luat din aeroport. Este amplasat in vecinatatea terminalului , iar gara GTT Dora din Torino este conectata cu aeroportul.
Obiective turistice
• Un circuit de mare valoare istorica si arhitecturala este reprezentat de resedintele casei Savoia. Aici se afla numeroase palate, castele si resedinte din oras si imprejurimi.
• Biblioteca regala
• Muzeul regal de arme
• Palatul Chiablese
• Palatul Carignano
• Castelul Valentino si Palatul Madama sunt centre de arta in adevaratul sens al cuvantului.
Langa Torino se afla castelul si muzeul Rivoli unde se desfasoara o serie de evenimente culturale.
Pe colinele de langa Torino se afla Basilica Superga de unde puteti privi Alpii inzapeziti in toata splendoarea lor.
Sevilla nu este doar gazda a palatelor, castelelor si muzeelor, ci tot in Torino s-au filmat productii celebre precum Jaf in stil italian sau Deep Red.

In perioada aprilie 2006-aprilie 2007, Unesco a desemnat orasul Torino drept capitala mondiala a cartii.
In 2008, la Copenhaga Torino a primi distinctia de capitala mondiala a designului.
Pe malul raului Po turisti de pretutindeni se destind in restaurante, baruri, terase si cluburi pentru ca Torino este de cativa ani si o capitala a distractiei pe harta europeana.
In Cadrilaterul Roman, zona centrala veche a orasului, numeroase taverne isi asteapta clientii dupa incheierea plimbarii estivale.
Iar ca loc de recreatie foarte cunoscut este si Borgo Dora. Aici se desfasoara si un festival de doua ori pe an: Notte Bianca. Numeroasele localuri si magazinele din zona intregesc viata orasului italian Torino.

Apasa Cere oferta, completeaza formularul si biletele sunt ale tale. De restul ne ocupam noi. Aboneaza-te si la newsletter pentru a fi sigur ca nu ratezi nicio oportunitate la un concediu de vis!
*Zboruri ieftine cu plecari din Bucuresti in limita locurilor disponibile