Bilete avion spre Roma

de la155
Zbor direct cu Tarom, dus-intors. Toate taxele incluse.
Valabilitate: pentru plecari dupa 15 noiembrie 2017.
Capitala Italiei situata pe maul fluviului Tibru este un superb oras cu o istorie indelungata, leagan al civilizatiei Imperiului Roman si un centru turistic desavarsit.

Probabil ca deja cunoasteti, de la televizor, obiectivele turistice ale orasului – comoara din Italia. Va doriti sa aruncati o moneda in Fontana di Trevi si sa mancati o pizza, asa cum este ea facuta acasa.

Va imbie statul Vatican, iar Colosseumul va cheama la istorie. Ca sa ajungeti acolo, aveti nevoie doar de putin peste 110 euro si sa achizitionati bilete de avion Bucuresti Roma prin Aerolines.

Rezervati-va un zbor prin Alitalia si veti afla de ce suntem apreciati pentru ofertele de bilete de avion Roma. Iar noi va promitem o vacanta unica, pe cele sapte coline.

In aeroport
Aeroportul principal este Fiumicino (FCO) unde opereaza si Compania nationala TAROM . Este situat la 30 km de oras si a deservit in 2008 peste 35 milioane pasageri fiind al 27lea cel mai aglomerat aeroport din lume. Informatii urile despre aeroport.
Check-in
Procedura este cea clsica: te prezinti cu documentele de calatorie la birourile de check in pentru formalitatile de imbarcare.

Spre oras
Pentru a ajunge de la aeroportul Fiumicino pana in centru, cea mai buna alegere este trenul – “Ferrovie dello Stato” (FS). Trenul circula la fiecare jumatate de ora iar calatoria dureaza in jur de 30 minute (o calatorie costa 14 Euro). Mai multe informatii.
Autobuz
Poti ajunge in oras folosing autobuzele COTRAL ce leaga statia Tiburtina de Piazza dei Cinquecento, in fata statiei de tren Roma Termini. Biletele se cumpara direct din autobuz. Sunt mai multe linii de metrou (A si B). Gasesti aici statiile.
Taxi
Exista un pret fix de 40 de Euro pentru transferul cu taxi-ul, pentru maxim 4 persoane pentru toate destinatiile din interiorul zonei Mura Aureliane ce delimiteaza zona centrala a orasului.
Atractii turistice in Roma
7 coline, fantani in care arunci un banut pentru a te reintoarce, vestigii ale Imperiu Roman, monumente de arhitectura colosale…Nu ratati!
• Bazilica Sf. Petru, Colosseumul, Phanteonul, Forumul Roman, Dealul Capitoliului
• Villa Borgheze, Coloana lui Traian, Castelul San Angelo
• Piata Venetia cu balconul lui Mussolini, Piata Spaniei, Piata Navona si Forumul Roman
• Piramida lui Caius, Catacombele Crestine din Via Napoleone si Via Appia Antica
• Fontana di Trevi
• Vaticanul si muzeele sale
• Descoperiti inventiile lui Leonardo! La baza scarilor ce duc in Gradinile Borghese din Piazza Popolo este o cladire de mici dimensiuni – “Il Genio di Leonardo DaVinci” – ce adaposteste o expozitie interactiva ce va captiva atat copii cat si adultii. Folosind “Codurile lui Da Vinci” artistii au reconstruit inventiile acestuia, iar vizitatorii pot atinge si intelege modul in care acestea functioneaza.

Apasa Cere oferta, completeaza formularul si biletele sunt ale tale. De restul ne ocupam noi. Aboneaza-te si la newsletter pentru a fi sigur ca nu ratezi nicio oportunitate la un concediu de vis!
*Zboruri ieftine cu plecari din Bucuresti in limita locurilor disponibile