Bilete avion spre Manchester

de la165
Zbor cu KLM via Amsterdam, dus-intors. Toate taxele incluse.
Valabilitate: pentru plecari dupa 15 noiembrie 2017.
Manchester se invecineaza la nord si est cu Dealurile Penninne, la sud este imprejmuit de Campia Cheshire, iar centrul orasului sub forma de bol se afla la est de Raul Irwell.

Asezat in regiunea de N-V a Angliei, orasul Manchester este unul dintre marile metropole britanice. Manchester se invecineaza la nord si est cu Dealurile Penninne, la sud este imprejmuit de Campia Cheshire, iar centrul orasului sub forma de bol se afla la est de Raul Irwell.
Clima. Manchester este un oras ploios, cu precipitatii usoare si caderi de zapada destul de rare.
Aeroportul Mancheser. Metropola detine propriul aeroport international, situat la 17 km sud-vest de Manchester. Manchester Airport (MAN) detine 3 terminale, iar transferul intre acestea si statia aeroportului se realizeaza prin sistemul Skylink.
De la/dinspre aeroport: Aeroportul se afla langa intersectia nr. 5 cu M 56, care se uneste cu Soseaua Manchester la intersectia 4. Din acest punct directia catre terminale este marcata vizibil
Facilitati aeroport: Birou informatii, bancomate, sali internet, posta, serviciu de schimb valutar, banci sunt o prima serie de servicii din aeroport.

Pentru mancare, turistii au la discretie restaurante, cafenele si baruri care functioneaza non-stop. Salile de conferinte, locul de joaca pentru copii, cabinetul medical, locurile de rugaciune si magazinele sunt alte facilitati din cadrul aeroportului. Persoanele cu dizabilitati se bucura si ei de tratament special.
In zona Sosiri, pasagerii isi pot lasa bagajele. Tot in aceeasi zona exista si birou de informatii pentru bagajele pierdute.
Serviciul Rent-a-car este asigurat de o serie de companii auto internationale, iar in ceea ce priveste parcarea, aeroportul detine 14000 de locuri pentru stationarea pe termen scurt si lung in apropierea fiecarui terminal. O cursa de autobuze preia pasagerii din fata parcarilor pe termen lung catre toate terminalele. Cine are nevoie de ajutor poate opta pentru parcarea cu valet.
Alte aeroporturi apropiate de Manchester sunt Aeroportul din Liverpool (39 km distanta) si Aeroportul din Blackpool (68 km distanta).
Transport public
Taxi isi ofera serviciile langa zona Sosiri din fiecare terminal.
Autocarele National Express asigura circulatia care principalele orase din tara. Acestea pornesc spre diverse destinatii din punctul numit The Station.
Trenul circula intre aeroport si nordul Angliei sau Midlands prin sistemul Skylink . Daca doriti sa mergeti cu trenul prin oras, statia Manchester Piccadilly din centrul orasului este un bun punct de plecare.
Pentru informatii despre orar si rute, contactati National Rail 24h/24 (tel: 0845 748 4950; www.nationalrail.co.uk).
Iar pentru transportul public local,aflati mai multe informatii de pe site-ul oficial al liniei Greater Manchester: www.gmpte.com.
Cazare
O serie de hoteluri sunt amplasate la o distanta mica de terminale: Radison SAS si Crowne Plaza Manchester Airport sunt doar doua exemple.
Obiective turistice Manchester
Daca ati ales Manchester ca destinatie turistica vizitati Gradina Zoologica Belle Vue, Centrul de Arta Chinezeasca, Firs Botanical Grounds, Memorialul Alan Turing, Catedrala Manchester, Manastirea Gorton, Muzeul Transporturilor, The Holy Name of Jesus, numeroasele galerii de arta, dar si Plaja Urbis.
Pe harta turistica orice microbist trebuie sa vada faimosul stadion de fotbal Old Trafford pe care evolueaza celebra echipa Manchester United. Nu uitati ca sportul cu balonul rotund a fost inventat in Anglia, asa ca sportul rege este la loc de frunte in Manchester.

Apasa Cere oferta, completeaza formularul si biletele sunt ale tale. De restul ne ocupam noi. Aboneaza-te si la newsletter pentru a fi sigur ca nu ratezi nicio oportunitate la un concediu de vis!
*Zboruri ieftine cu plecari din Bucuresti in limita locurilor disponibile