Bilete avion spre Los Angeles

de la845
Zbor cu Turkish Airlines via Istanbul, dus-intors. Toate taxele incluse.
Valabilitate: pentru plecari dupa 15 noiembrie 2017.
Orasul Ingerilor adaposteste 4 milioane de suflete, fiind pe primul loc in California si pe locul 2 in SUA, dupa New York in ceea ce priveste numarul de locuitori.

Va invitam la cea mai mare provocare a destinatiilor de vacanta: Los Angeles, Statele Unite ale Americii. In orasul ingerilor veti descoperi parcuri, plaje si studiouri de film, care va vor scoate vacanta din rutina destinatiilor accesibile. Oferiti-va un cadou special si rezervati bilete de avion Bucuresti Los Angeles prin Aerolines.

Va stam la dispozitie cu bilete de avion Los Angeles ieftine, cu toate taxele incluse si o escala la Paris, ca sa va puteti bucura de duty free-urile din aeroport. Cautati destinatia, cereti-ne o oferta de pret, completati formularul, iar noi vom avea grija sa fiti multumit.

L.A. este printre cele mai cosmopolite locuri de pe mapamond. Orasul Ingerilor adaposteste 4 milioane de suflete, fiind pe primul loc in California si pe locul 2 in SUA, dupa New York in ceea ce priveste numarul de locuitori. L.A. este centru cultural, stiințific, educațional, tehnologic, comercial , dar si lider mondial in productia si difuzarea de divertisment.
Clima este subtropicala si blanda.
Aeroportul International Los Angeles (LAX) se afla la 24 km sud-vest de oras. Are 9 terminale pentru pasageri, incluzand Terminalul International Tom Bradley (TITB). Acestea au configuratia unei piste de cai in forma de U.
Adresa: 1 World Way, Los Angeles, California 90045, USA
De la/inspre aeroport: Aeroportul este localizat intre autostrada Pacificului (Hwy 1) şi Hwy 42. Dinspre Sky Way iti apare in cale terminalul 1, urmat de terminalele 2 si 3. Urmeaza TITB dupa o curba brusca, urmat de alta curba ascutita care conduce spre T4. Se continua cu temrinalele 5,6,7 si 8, apoi iesirea spre Bulevadul Sepulveda.

Transport: Un autobuz isi preia gratuit pasagerii o data la 12-15 minute de langa terminale. In “statia de asteptare” scrie: conexiune de transfer aerian LAX. Circuitul autobuzului este urmatorul: TBIT-T4-T5-T6-T7-T8. Intoarce pe partea opusa la T1, T2, T3 si revine de unde a pornit.
La nivelul inferior, langa linia Sosiri a fiecarui terminal de pasageri sunt amplasate hoteluri, locuri de parcare, microbuze, taxi, autobuze si serviciul Rent a car.
Facilitati aeroport: restaurant, saloane cocktail, magazine de cadouri, chioscuri de ziare, magazine duty-free, grupuri sanitare, telefoane publice, sala de conferinte.
Alte facilitati: un post de prim ajutor in Terminalul Tom Bradley Int. si telefoane legate de hotelurile din zona/moteluri, servicii de autobuz/taxi/limuzine si firmele Rent a car care deservesc majoritatea comunitatilor Southland.
Serviciul check-in: Pasagerii primesc permise de imbarcare si de bilete de avion pentru bagaje inainte de a ajunge la aeroport. Acest serviciu convenabil si ieftin permite pasagerilor sa economiseasca timp la ghiseele de bilete. Pasagerii pot trece direct la screening-ul de securitate. Se ajunge obligatoriu cu minim 3 ore inainte de imbarcare pe al 4-lea aeroport ca marime din SUA.
Obiective turistice
Intemeiat in 1781 de colonistii mexicani, Los Angeles este un oras insorit, cu apusuri superbe, animat de zgarie nori, studiouri de film renumite, parcuri de distractii si plaje cat cuprinde.
De departe cel mai popular parc este Disneyland, dar Los Angeles inseamna pentru turisti mai mult de atat. Aici se afla Muzeul de Arta Contemporana, Filarmonica LA cu sediul in Sala de Concerte Walt Disney, Muzeul Getty si Vila Getty. Parcul Griffith detine emblema „Hollywood” care atrage vizitatorii de pretutindeni, iar Beverly Hills, unul dintre cele mai elegante zone din California atrage privirile curiosilor veniti sa admire vilele starurilor favorite. Pentru cei care iubesc viata de noapte Sunset Strip este locul unde petrecaretii stau pana in zori, pentru ca imediat cum rasare soarele sa luati drumul plajelor din zona, aflate la doar 26 km de uriasii colosi de sticla din centrul orasului (Long Beach, Santa Monica, Venice Beach si Marina del Rey).

Apasa Cere oferta, completeaza formularul si biletele sunt ale tale. De restul ne ocupam noi. Aboneaza-te si la newsletter pentru a fi sigur ca nu ratezi nicio oportunitate la un concediu de vis!
*Zboruri ieftine cu plecari din Bucuresti in limita locurilor disponibile