Politica Anti-Spam

Aerolines.ro va incurajeaza sa utilizati resursele puse la dispozitia tuturor utilizatorilor atata timp cat respectati Termenii si Conditiile de utilizare prezente pe www.aerolines.ro.

Urmatoarele sunt cateva exemple de spam care ar putea incalca Termenii si Conditiile de utilizare si Politica Ant-Spam.
– Manipularea identificatorilor, cum ar fi antetele de e-mail pentru a ascunde originea oricarui continut transmis prin intermediul sau de catre aerolines.ro.
– Relocarea e-mailurilor dintr-un server de e-mail tert fara permisiunea acestuia.
– Utilizarea sau provocarea de a fi utilizate sistemele aerolines.ro pentru a facilita transmiterea de materiale nesolicitate sau neautorizate.. Aceasta include “Junk Mail”, URL-uri, “scrisori in lant”, “scheme piramidale”, sau orice alte forme de solicitari neautorizate pe care le puteti incarca, posta, transmite sau a le pune la dispozitie prin orice alta metoda.
– Folosirea de “roboti” sau orice alta metoda pentru a recolta adrese de e-mail prin intermediul aerolines.ro cu scopul de a trimite materiale nesolicitate sau neautorizate.
– Incarcarea, postarea, transmiterea de e-mailuri cu acelasi mesaj, URL sau postare in mod repetat.
– Perturbarea fluxului normal de dialog sau actionarea intr-o maniera care afecteaza negativ alti utilizatori si abilitatea lor de a se angaja in schimburi in timp real.

Anumite servicii aerolines.ro pot avea reguli de spam suplimentare care explica comportamentul adecvat pentru folosirea acelor servicii. Aceste reguli suplimentare sunt incorporate prin referinta la Politica Universala de Spam. Este responsabilitatea utilizatorului sa verifice regulile pentru a avea detalii suplimentare privind spamarea.

Incalcarea Termenilor de Utilizare si a acestei Politici Anti-Spam poate duce la actiuni in justitie impotriva ta si la rezilierea, fara preaviz, a serviciilor prestate catre tine. Nimic din aceasta politica nu este destinat sa acorde vreun drept de a transmite sau primi e-mail prin serviciile aerolines.ro. Aerolines.ro nu renuntta la drepturi prin esecul de a pune in aplicare aceasta politica in orice situatie in care s-ar putea aplica.
Politica Anti-Spam poate fi actualizata in orice moment fara o anuntare prealabila. Pentru textul actualizat vizitati frecvent aceasta pagina.