Descoperiți America de Nord cu Austrian Airlines, Lufthansa & SWISS

Touring_america 750x200px

Beneficiați de tarifele promoționale ale companiilor aeriene membre ale Grupului Lufthansa pentru călătorii din Bucuresti către cele mai populare destinații din Statele Unite si Mexic: Austin, Boston, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York, Orlando, San Francisco, Mexico City.

Citeste mai mult »

Adauga un comentariu

În cel de-al 50-lea an de prezență în România, Lufthansa va adăuga programului său de zboruri încă două rute noi.

lhIncepand cu programul de iarna, 29OCT17, Lufthansa lanseaza rutele noi Timisoara-Frankfurt si Cluj-Frankfurt cu cate un zbor zilnic.
Zborurile vor fi operate cu aeronavă Embraer 190 cu 100 de locuri in clasele Business și Economy.

Zborurile zilnice catre Frankfurt se adauga la cele deja existente pe rutele Timisoara-Munchen (3 zboruri /zi) si Cluj Munchen (3 zboruri/zi). Citeste mai mult »

Adauga un comentariu

Amsterdam – Informatii interesante

amasterdamAm vazut intr-un articol anterior o parte din multitudinea de atractii turistice ce se afla intr-unul din cele mai iubite orase ale Europei, iar acum vom urmari pe scurt cateva informatii interesante despre Amsterdam. Citeste mai mult »

Adauga un comentariu

Ce vizitam in Amsterdam?

Amsterdam
Capitala ce probabil nu mai are nevoie de nici o prezentare, Amsterdam, unde la orice colt pandeste dezinvoltura, lipsa de inhibitii si aerul libertin se bucura de o „lista” destul de mare de atractii turistice de diverse tipuri. Citeste mai mult »

Adauga un comentariu

Porto – Scurte informatii interesante

DouroAm aflat deja intr-un alt articol ce anume putem vizita in orasul nordic al Lisabonei iar acum vom prezenta pe scurt cateva din informatiile interesante pe care este foarte posibil sa nu le fi stiut pana acum. Citeste mai mult »

Adauga un comentariu

Ce vizitam in Belarus?

Teatrul National de Opera si BaletVecina Rusiei, Ucrainei, Poloniei, Lituaniei si Letoniei, fosta republica sovietica, Belarus, desi nu se afla in topul tarilor de vizitat, ea nu trebuie ocolita, pentru ca fara indoiala are multe de oferit. Citeste mai mult »

Adauga un comentariu

Muzeele Portugaliei

Muzeul National de TrasuriMajoritatea dintre noi, cand auzim de Portugalia, prima data ne vin in minte imaginile plajelor, a peisajelor spectaculoase, per total – relaxarea in aer liber. Citeste mai mult »

Adauga un comentariu

Parcurile din Tokyo

parcuri_tokyoCu nevoie acuta de proaspat, de verde, de aer in primul rand, locuitorii dar si turistii din Tokyo iubesc oazele de verdeata din imensa metropola, acestea fiind intr-un numar destul de mare. Citeste mai mult »

Adauga un comentariu

Italia: Catedrale si biserici in imagini (II)

Catedrala SalernoDupa cum v-am promis in prima parte a articolului, am revenit pentru a va prezenta in imagini o parte din marea comoara de biserici si catedrale a Italiei. Citeste mai mult »

Adauga un comentariu

Sa vizitam orasul Hamburg

hamburgSituat in Nordul Germaniei, unde raurile Alster si Bille se varsa in fluviul Elba, Hamburg a fost inca din Evul Mediu un important centru comercial si totodata, producatorul principal de bere al Hansei cu mai bine de 600 de fabrici. Citeste mai mult »

Adauga un comentariu