Contacteaza-ne oricand la
  • telefon
  • mail

Bilete de avion catre Dortmund

Zbor cu Wizz Air, dus-intors. Toate taxele incluse. Valabilitate: pentru plecari dupa 15 mai 2014.
de la75
Devenita intre timp o capitala a lumii europene, astazi Dortmund a devenit un oras cosmopolit cu muzee si galerii de arta, gradina zoological si bucatarie internationala.

Asezare geografica
Dortmund este un oras german localizat in landul Renania de Nord-Westfalia si unul dintre principalele orase din zona Ruhr. Datorita Industriei de otel, huila si bere, orasul si-a luat apelativul “de otel”.
Devenita intre timp o capitala a lumii europene, astazi Dortmund a devenit un oras cosmopolit cu muzee si galerii de arta, gradina zoological

si bucatarie internationala.
Aeroportul Dortmund (DTM) este gazda a 7 linii aeriene low-cost si de regula de aici se organizeaza zboruri nationale si europene. Este un aeroport de dimensiuni moderate, aflat la 10 km est de Dortmund. Zborurile pentru pasageri sunt localizate la un singur terminal. Cea mai mare companie aeriana prin care se efectueaza 60% din zboruri este Air Berlin.
Din Romania se realizeaza curse spre Dortmund din urmatoarele orase: Bucuresti-Baneasa, Cluj-Napoca, Timisoara si mai nou Targu-Mures prin compania de zbor Wizz Air.
Citeste mai mult…

*Tariful este valabil in limita locurilor disponibile